KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

VARFÖR HORMONERSÄTTNINGSTERAPI?

VARFÖR HORMONERSÄTTNINGSTERAPI?
16th May 2020
Ingen man fick någonsin att leva ett liv som saknade storhet. Ingen människa var verkligen nöjd med att vara medioker och bara skrapa. Även om medelmåttigheten kändes bekväm, fick man inte leva i en komfortzon som snart skulle förvandlas till hans egen självförstörelse. Vi får ett skott på livet och det går ganska snabbt! Jag vill att du ska tänka på de lyckligaste tiderna i ditt liv: inte händelserna, men de känslor du hade när händelserna utvecklades och du satsade på att få något att hända. Nu vill jag att du ställer dig själv en enkel fråga: är de känslorna samma nu som de var då? Kom du upp ur sängen och är redo att börja dagen? Eller är det bara ännu en dag i ett levande helvete?

Vad jag har funnit är att livet ibland inte är så illa som vi gör det. Vi förvandlar mentalt små saker till en stor kris, och det är lättare att göra detta när vi åldras och vår naturliga testosteronproduktion blir lägre. Saker som räkningar, pengar, den lilla bukten i din bildörr eller den irriterande trädlemman som måste huggas i din trädgård, ingen av dessa saker är verkligen så illa!! Men vi förvandlar mentalt allt i våra liv till en slags jävla kris eftersom vi är vana vid ett liv med skit, eftersom vi ständigt känner oss som skit!!

Ingen ville någonsin vara killen som satt på sidelinjen och tittade på sina barn spela baseball eller saknade energi för att jaga dem runt gården. Det är ganska lätt att se att majoriteten av män förvandlas till programmerade drönare när de åldras, med varje sista liv och entusiasm sugs ut ur kroppen!! Det är lätt att krita det som att "bara bli äldre" och acceptera tråkiga vardagsliv som normalitet. Visst, du kanske ser fram emot en årlig semester, ta ut båten en gång i månaden eller ditt företags julparti, men vad står där emellan? Jag vill veta varför det inte är OK att känna mig som jävla Superman på en daglig basis!! Jag är här för att berätta för dig, du kan, och livet går förbi dig snabbare än du tror, ​​så du borde uppmärksamma vad jag ska dela med dig.

Det finns ett sätt att få ditt gamla jag tillbaka. Det finns ett sätt att bli bättre än ditt gamla jag, om ditt gamla jag helt sugs. Det kallas testosteronersättningsterapi.

Jag vill att du ska rensa dig för ett ögonblick och glömma allt detta naturliga kontra onaturliga skitsnack. Du är inte naturlig och du har aldrig varit det. Det är inget naturligt med att ta huvudvärkmedicinering, lägga sig i en solsäng, dricka läsk och äta pommes frites eller sätta på deodoranten du bär varje dag innan du går på jobbet. Tror du att någon tar bort en två veckors detox att de raderar skador som de har gjort under de senaste 30-40 åren? Nah, det fungerar inte riktigt så. Samhälle och media har gjort ett bra jobb med att sätta det i allas huvud att om du tar ett hormon genom en nål så är du i samma kategori som en heroinmisbrukare, och det är totalt skitsnack!! Men jag är här för att fylla i lite på något: att replikera hormonnivåerna från när du var 18 år är en hel del mycket närmare naturliga än alla antidepressiva läkare vill förskriva människor nu, eftersom de tror att det är den verkliga lösningen på att känna sig som skit hela tiden.

Jag får många killar som kommer till mig och säger till mig, "Jag vill inte behöva ta det här för alltid." Tja, vad i helvete känsla gör det? Så de skulle föredra att känna sig som skit för alltid? Det finns en sådan stigma när det gäller att ta en medicin via en nål.

Jag tror att det medicinska samfundet föredrar att du är sjuk hela tiden så att de inte tappar ditt företag. Tänk på det en stund: om människor blev friskare och starkare skulle de inte spendera så mycket tid på läkarmottagningen. Jag tror att detta är den största anledningen till att medicinska styrelsen bryter ner läkare som föreskriver HGH, HCG, Arimidex och testosteron för män och kvinnor. Varje år används miljoner och miljoner dollar på klinisk forskning för alla andra kända sjukdomar, men ändå tycker de att hormonersättning är farligt!!

Den ironiska delen är vad de föreskriver många patienter med svaghet, slösa syndrom, tillväxtstörningar, muskeldystrofi och andra livshotande sjukdomar. De föreskriver steroider!! Så vad fan känns det här? Jag kan ta en steroid om jag dör, men jag kan inte ta en om jag bara vill bli friskare och få tillbaka min energi och libido. Gud förbjuda att någon tar något för att må bättre och rädda potentiellt sitt sexliv, äktenskap och övergripande känsla av välbefinnande!!

Jag är här för att berätta hur den andra sidan lever. Jag tar föreskriven hormonersättning genom min läkare och jag känner mig otrolig. Jag har varit på testosteronersättning de senaste 3-4 åren nu. Jag behövde gå på testosteron eftersom jag hade använt anabola steroider sedan jag var ungefär 19 år och min naturliga produktion var ganska mycket borta. Jag visste att det här var vägen jag gick ner och jag hade verkligen inte emot det.

Jag hade turen att ha vänner som var mycket äldre än jag var och var ett bra exempel på vad testosteronersättning kunde göra för någon. Dessa killar agerade inte som om de var äldre och de överträffade killarna i gymmet halva deras ålder!! Jag tittade aldrig på dessa killar som om jag umgås med någon som min fars ålder hade för de gjorde inte samma sak. Åldern var bara ett nummer för dessa killar och det är som om deras liv aldrig missade en takt från när de var 20 år gamla.

Så nej, det störde mig aldrig när jag fick hormonersättning. Jag tror att jag förmodligen firade med några drinkar och sa jubel till en ny mig för alltid. Det jag ska ge dig i nästa avsnitt i min bok är all information du bör veta om hormonersättning och hur du gör det säkert. Vem vet, kanske det du läser här kommer att bidra till att förändra ditt liv för alltid.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!