KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

TYPER AV TESTOSTERONERSÄTTNING

TYPER AV TESTOSTERONERSÄTTNING
18th May 2020
Såvitt jag vet finns det tre olika typer av testosteronersättning. Du har "AndroGel" som är en grädde och ibland kommer i en lapp. Det finns testosteronpellets som du kan ha implanterat med några månader, och det finns en god gammaldags injicerbar test!! Jag har aldrig krånglat med krämer, lappar eller pellets. Jag tror att en flaska rak testosteron är det bästa möjliga alternativet, eftersom det är en stabilare frisättning och inte kommer att ha konstant höjning och minskning av testnivåerna. För att inte tala om gillar jag inte idén att gå runt med pellets i röven eller att behöva gnugga grädde på min hud varje dag som kan skada min hud eller gnugga mot någon och eventuellt orsaka negativa effekter. Jag skulle välja god gammaldags injicerbar testosteron!!

Många läkare vill nu att du kommer in på deras kontor en gång varannan vecka för ett skott. Detta är inte optimalt för mig, för dag 9-10 efter mitt skott börjar jag sjunka. Jag tror att två veckor är bara för jävla länge för att gå mellan skott. Det är också dyrare eftersom du måste betala för varje besök (eller åtminstone en copay) vilket är en annan anledning till att de vill ha dig där varannan vecka. Det finns absolut ingen anledning att du inte kan göra bilder själv i ditt eget hem. En gång per vecka kommer bilder att få dig att må bättre än en gång i veckan, lita på mig!! Standardprotokollet för 90% av män är 100 mg testosteronscypionat varje vecka eller 200 mg varannan vecka. Det kanske inte räcker för att få dig till en optimal nivå.

Jag vill inte vara genomsnittlig; Jag vill vara i slutet av hormonersättningen. Jag tar 200 mg varje vecka och det räcker för att sätta mig rätt runt 1200 ng / dl dagen efter mitt skott och cirka 6-700 ng / dl ungefär dag 7 efter skottet. Det lägsta jag vill vara på är 6-700 ng / dl. Så för mig skulle 100 mg varje vecka inte räcka. Men för någon annan kan det vara tillräckligt att må bra och prestera bättre. Jag tror inte att jag har varit utanför det sortimentet nu de senaste åren, och det är även när jag använder andra steroider tillsammans med mitt hormonersättning.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!