KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

TRENBOLONACETAT | TESTOSTERONPROPIONAT - BASISK STEROIDCYKEL

TRENBOLONACETAT | TESTOSTERONPROPIONAT - BASISK STEROIDCYKEL
7th April 2020
Efter min enda Dbol-cykel flyttade jag bort från New York. Under de närmaste åren var jag tillbaka på att träna naturligt och kunde inte hitta en källa för steroider för att rädda mitt liv. Du måste komma ihåg att detta var innan dagarna med internetkällor och enkel åtkomst. Jag hade en vän som flyttade ungefär 4 timmar från mig, och jag körde 4 timmar varje väg för att få min nästa cykel. Denna cykel skulle bestå av trenbolonacetat och testosteronpropionat och skulle visa sig vara en bra cykel att bli strimlad utan att bryta banken. Jag hade två flaskor av var och en, och cykeln varade i 10 veckor.

Som en dumbass injicerade jag inte tillräckligt ofta. Jag injicerade bara två gånger i veckan och fick akne som var så hemskt att jag var tvungen att gå till en hudläkare och få tre olika mediciner för att rensa upp ryggen. Min rygg är fortfarande ärr som galen från att inte veta vad jag gjorde på den tiden. Om du använder denna cykel måste du injicera minst måndag / onsdag / fredag ​​!! De flesta killar går varannan dag med dessa föreningar, men jag lärde mig komma undan med måndag / onsdag / fredag ​​utan bieffekten av akne. Akne orsakas av hormonnivåer som hoppar över hela kartan, och du kan också hitta att din akne blir värre när du kommer från cykeln än när du är på den. Nu får två flaskor av vardera bara cirka 6-7 veckor, eftersom du kommer att använda 3 cc / vecka av vardera. Därför skulle jag få 3 injektionsflaskor av var och en och ta slut i 9-10 veckor. Du kan fortfarande komma undan med en 6 veckors cykel av detta och få fantastiska resultat men jag ser bara inte poängen med att bara använda föreningar i 6 veckor och avbryta rätt när saker börjar se bra ut.
  • Veckor 1-10: 300 mg / vecka prop, 300 mg / week tren (injiceras måndag / onsdag / fredag) och ladda båda föreningarna i samma spruta, det är bra. Jag skulle börja gå in på en annan webbplats förutom dina glutes eftersom du injicerar oftare. Jag skulle göra detta: måndag - vänster glute, onsdag - höger glute, fredag ​​- vänster axel (deltoid), nästa måndag - höger axel (deltoid), upprepa sedan.
Denna cykel kommer att ge användaren några goda, rena vinster, eller bra definition och muskelretention, om du bantar. Jag använde den här cykeln för att skära upp mig själv, och jag såg ganska jävla bra ut när det var gjort med (minus min akne från att vara en idiot). Under denna tid anslöt jag mig också till en extremt het strippare som slutade vara ett riktmärke i min status att slå super heta brudar!!

Jag ska först prata om biverkningarna av trenbolon. Tren kan vara otäck: Jag tänker inte ljuga. För pengarna tror jag inte att det finns en bättre förening än vad trenbolone kan göra för dig. Du får stenhårda muskler och extremt god styrka. Men du kanske inte är så trevlig att vara i närheten. Tren kan göra dig meningslös än en orm. Du klarar bara inte med något skitsnack på tren. Det är en konstant känsla av spänning och aggression som till en början kan vara typ av cool men så småningom blir gammal. Tren är inte något jag skulle rekommendera att använda mer än en gång om året. Med tren vet du bara att du är på något, det är väldigt kraftfullt.

En annan biverkning från tren är att få nattsvett. Du kan vakna med dina lakan blöt i svett, eller till och med behöva duscha halvvägs genom natten och byta lakan. Jag fick alltid sömnlöshet också; sömnen gick ofta från 7-8 timmar per natt ner till 3-4 timmar om natten. Detta var inte varje natt, men det var många av dem!! Tren tycktes också alltid få mig att se äldre och trött ut i ansiktet. Ibland påverkar det även min prostata. Jag känner ofta som om jag var tvungen att pissa och sedan stå över toaletten och bara ha problem att gå.

Min sexdrift på tren var genom taket. Jag talar inte om att bara vilja ha sex med en tjej: jag pratar om att vilja straffa henne med din kuk!! Men jag skulle definitivt inte använda tren utan testosteron i blandningen. Det här är inte en du vill flyga solo på. Det är tillräckligt hårt när du använder testosteron vid sidan av det, utan test skulle det vara en mardröm!! Trenbolone är bara något du måste prova. Du kanske inte får biverkningar så illa som en annan användare skulle göra. Så hårt som tren kan vara, skulle jag förmodligen inte förbereda mig för en bodybuilding-tävling utan den, för jag vet vad det gör för mina muskler.

En annan biverkning som du kan hitta när du använder tren är att det kan hämma din kondition. Du känner dig lättare när du är på träna. Men jag har aldrig upplevt den här. Tren kan också ge användaren en konstant hosta känd som "tren hosta". Det är inget ovanligt för många användare, även om detta var en annan bieffekt jag bara aldrig fick (åtminstone jag inte kommer ihåg).

Det finns en annan typ av trän som kallas "tren enanthate". Detta är bara en annan ester kopplad till föreningen och det gör att användaren kan gå med bara 2 injektioner per vecka istället för 3. Du kanske också hör till en förening som heter "Parabolan" som vissa killar kommer att försöka säga att du är överlägsen att träna. Låt dig inte luras, det är inget annat än en extremt dyr version av trenbolone. Det är nästan inte annorlunda, och får dig inte skit som tren inte kan göra för dig. Slösa inte dina pengar på Parabolan, lita på mig.

Biverkningarna från testrekvisita kommer att vara ungefär samma som dina långa kedjetest. Ökad sexdrift, möjlig akne, men vattentäthet kommer nästan att existera på 300 mg / vecka teststöd. Kombinationen av testrekvisita och tren är potent, och cykeln är enkel. När det gäller doseringar skulle jag hålla mig till högst 300 mg / vecka tren. Jag har varit så hög som 600 mg / vecka på det, och fördelarna överträffade inte biverkningarna. Jag fick nästan inget mer på 600 mg / vecka tren än vad jag fick på 300 mg / vecka av det.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!