KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

TESTOSTERON | TESTUPPHÄNGNINGSCYKEL

TESTOSTERON | TESTUPPHÄNGNINGSCYKEL
11th April 2020
Testosteronsuspension är i princip testosteron utan någon ester kopplad till den. Det kommer snabbt in i ditt system och ger utmärkta styrkavinster för ett träningspass. Medan bilder vanligtvis kan vara mer smärtsamma, kan testosteronsuspensionen ge en träning otroligt!! Nackdelen med detta är att du måste injicera ofta eftersom det inte finns någon bärare till hormonet och det är snabbt in och ut ur dig. Nu föreslår de flesta killar att injicera den här varje dag eller till och med två gånger / dag, men jag har aldrig använt det på detta sätt. Från min erfarenhet av upphängning, så länge jag körde ett långt kedjetest bakom det, kunde jag bara använda det på träningsdagar och jag skulle injicera det en timme före träningen. För bästa resultat ska testsuspension köras i minst 6 veckor.

Den goda delen med suspension är att om du injicerar 100 mg kan du satsa på att ditt system får alla 100 mg, eftersom det inte finns någon ester- eller konverteringsprocess med det. Den dåliga sidan är vattenretention och östrogenrelaterade biverkningar som gyno kan vara mycket mer troligt. Du vill använda något lite kraftfullare än Nolvadex med det här. Jag skulle använda Arimidex med det och jag skulle gå 1 mg / dag Arimidex bara för att vara på den säkra sidan. Suspension finns i både en vattenbaserad version och oljebaserad. Jag skulle få oljebaserad om det alls är möjligt eftersom skott verkar skada mindre med det. Om du har vattenbaserat, skulle jag föreslå att du skär den med olja, till exempel B-12. Sprutan ser lite konstig ut med vatten- och oljeseparationen, men det är helt fint att injicera med detta.

Som nämnts ovan, kommer du att vilja köra ett långt agerande test bakom detta. 500 mg / vecka testosteronscypionat eller enantat skulle vara ett bra val. Jag körde denna cykel i 10 veckor medan jag använde testsuspensionen under de första 6 veckorna under cykeln. Testupphängning är en vanlig förening som används av MMA-krigare för att snabbt börja aggression och intensitet, och du bör också märka en jävla bra spark i dina träningspassar också. Jag skulle inte använda fjädring om du skär upp, det är bättre för snabba massa / styrka cykler.

Biverkningar av testosteronsuspension inkluderar: enorm ökning av aggression, fet hud, akne, större vattenretention och möjlig gynekomasti. Du vill definitivt inkludera Arimidex med den här. Nolvadex är inte tillräckligt stark här, gå med A-dex.
  • Veckor 1-6: 100 mg testsuspension en timme före träning på träningsdagar.
  • Veckor 1-10: 500 mg / vecka testosteronscypionat eller testenantat

Efter cykelterapi

100 mg / dag Clomid dagar 1-10 (startade 2 veckor efter det senaste testskottet), 1/2 mg Arimidex per dag under 4 veckor, startade dagen efter det senaste skottet och fortsatte 2 veckor till Clomid-terapi. Om du väljer det kan du fortsätta med Arimidex på 1/2 mg / dag under hela Clomid-användningen (du kan göra detta med valfri cykel). Även om det verkligen inte är nödvändigt, skulle detta vara en misslyckad metod för att förhindra eventuell östrogenåterhämtning som kan uppstå efter de två veckorna efter användning av Clomid. Även om det inte är nödvändigt för vissa, kan andra finna detta gynnsamt.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!