KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

TESTOSTERON - GRUNDLÄGGANDE STEROIDCYKEL

TESTOSTERON - GRUNDLÄGGANDE STEROIDCYKEL
5th April 2020
Min första cykel var en enda flaska testosteron gjord på pyramidmode. Pyramidering av en cykel är ett ganska gammalt skolväg att cykla, och många rådar mot pyramidcykeln nuförtiden. För en första cykel tycker jag att det är ett bra sätt att köra testosteron eftersom det gör att du kan få mesta vinster på så lite som möjligt, och det gör att användaren långsamt kan anpassa sig till förändringarna från föreningen. Långverkande testosteron är enligt min mening den bästa första cykeln. Det är vad huvudkarmen för manlig kropp består av, och biverkningarna är mer begränsade med en låg till måttlig dos testosteron än många andra föreningar. Biverkningar som aromatisering och minskad sexdrift finns bara inte med testosteron. Aromatisering är ökningen av östrogennivåer i den manliga kroppen. Detta kan inträffa med ökade nivåer av testosteron, men med en måttlig dos hålls saker minimalt.

Jag har pratat mycket om den här cykeln på min blogg och det är den tråd som har slagits mest, överlägset. Cykeln är en 8-veckors cykel med en enda 10 ml injektionsflaska testosteron pyramiderad upp och sedan tillbaka ner. Du kommer att injicera en gång / vecka, och jag skulle börja med dina glutes och bara rotera sidorna varje vecka. Du behöver inte injicera på andra webbplatser förutom glutes för din första cykel, såvida du inte vill.
  • Vecka 1 - 0,5 cm
  • Vecka 2 - 1 cc
  • Vecka 3 - 1,5 cm
  • Vecka 4 - 2 cc
  • Vecka 5 - 2 cc
  • Vecka 6 - 1,5 cm
  • Vecka 7 - 1 cc
  • Vecka 8 - 0,5 cc
För postcykelterapi (PCT) använder du Clomid. Clomid är en förening som finns i flikar eller så kan du beställa en flytande version från en peptidforskningswebbplats. Det är lätt att hitta, skriv bara in "flytande Clomid" eller "peptider" i sökfältet så hittar du det. För den flytande versionen mäter du bara i en spruta och sprutar den i munnen. De flesta Clomid doseras till 50 mg per piller eller 50 mg per ml i den flytande versionen. Du ska ta 50 mg / dag i 20 dagar som behandling efter cykel, börjar 2 veckor efter ditt senaste skott. Du vill börja 2 veckor efter skott eftersom du vill ge testosteron tillräckligt med tid för att varva ner och rensa kroppen för att dra full nytta av din efterbehandling.

Clomid är ett kvinnligt hormon och vad det gör är att det skickar en signal till kroppen att producera mer testosteron naturligt. Eftersom din kropp har fått syntetiskt testosteron under din cykel kommer dina testiklar att sluta producera sitt eget testosteron. Eftersom du har ett sådant överflöd av testosteron, tror de inte att de behöver göra sina egna längre. Clomid gör motsatsen till detta genom att skicka en signal för att producera mer för att motverka det kvinnliga hormonet du nu tar. Biverkningar av Clomid kan inkludera slöhet och en allmän känsla av depression. Ärligt talat gör det att jag känner mig som skit. Men det är en nödvändig ondska för att få din egen test avfyras igen. Vet bara att det kommer att vara kortlivad.

Biverkningar från denna cykel inkluderar en enorm ökning av sexdrift, möjlig akne, ökad aggression och en enorm ökning av din känsla av välbefinnande. Jag kände mig som Superman på min första cykel, och ingenting kunde minska mig. Jag fick 23 kg på denna cykel, men jag åt som galen, sov mycket och tränade min rumpa. Utan dessa faktorer i ekvationen får du ingenting!! Steroider får dig inte att växa; de sätter helt enkelt din kropp i rätt miljö för att växa om allt annat är i blandningen!! Du måste fortfarande byta din röv med träning och näring, det är inte magi. Du kommer inte att behålla alla dina vinster från dina cykler. Jag tror att jag tappade minst 50% av mina vinster efter att ha gått ut från min första cykel.

Den typ av testosteron du vill ha för denna cykel är antingen testosteron enanthat eller testosteron cypionat. Dessa är båda långverkande testosteroner och jag lägger verkligen ingen betoning på varandra. De är båda väldigt lika. Jag skulle hålla mig borta från blandningarna för din första cykel, såvida det inte är allt du kan få tag på. Men bara vet att någon typ av test med en kortare ester måste injiceras mer än en gång i veckan.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!