KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

SYNTHOL

SYNTHOL
15th May 2020
Jag har använt Synthol vid två separata tillfällen och fått inget ur det så långt som permanent tillväxt går. Det är allt det här talet om Synthol som sträcker ut muskelfascien och möjliggör mer potentiell permanent tillväxt, men jag tror att det är totalt skitsnack. Det finns inget om produkten som har några tillväxtegenskaper för den, och allt det gör är att svälla musklerna och sätta dig i en anständig mängd smärta hela tiden du använder den. Det enda syftet med denna produkt är att svälla upp en muskel och få upp en släpande kroppsdel ​​för en tävling på en högre nivå än vad de flesta människor till och med skulle tävla i. Flaskorna är dessa enorma 100 cc-flaskor olja och jag sprang igenom 2 -3 av dem förra gången jag använde den, och det gav inget permanent.

Saken med Synthol är att om du delar ut dina bilder jämnt och vet vad du gör med det kan du använda det utan att din arm ser falsk... till en viss punkt!! Min arm verkade fortfarande hård och stor tills jag fick lägga 3 cc på varje webbplats. Vid den tiden såg armen så svullen ut att man kunde säga att något var där inne.

Då blev det bara ett underhållsavtal där jag tappade ett par cc i min biceps och triceps ett par gånger per vecka. Jag fick min fru att injicera mina triceps för mig på två olika platser, och varje gång vi skulle göra injektioner skulle jag se till att hon sugade nålen ungefär tre gånger innan jag satt något i min arm. Om du injicerar den här skiten i en ven eller artär kan du dö. Produkten kommer antingen att vara kiseldioxidbaserad eller kollagenbaserad, och att detta resa till ditt hjärta, lungor eller hjärna kan döda dig. Det bästa fallet är en stroke, lungemboli eller hjärtattack som du så småningom återhämtar dig från. Men döden är mycket möjligt!!

Synthol är enligt min mening inte värt det. Det är ett farligt främmande ämne som du inte behöver lägga i kroppen. Jag lyssnade på all hypen om muskelfascias stretching och permanent tillväxt, och jag visste att inte alla som använde Synthol såg ut som de få clownerna online med 28 tum biceps. Om jag kände att det gav något permanent skulle jag säga er, men tyvärr gör det inte. Jag skulle försöka ha en stenhård 17-18 tum arm över en mjuk 21 tum arm varje dag. Bara för att sätta saker i perspektiv, i mina 20 år av bodybuilding har det kanske varit några gånger jag har sett någon i gymmet med en hård bicep över 20 tum!!! De flesta killar med en arm i denna storlek har en mjuk arm. Till och med vissa professionella kroppsbyggare har en arm som ser mjuk ut för mig.

Det är inte värt att använda Synthol för att ha en större arm, och du kommer inte bara använda en flaska för att försöka utföra denna uppgift. Det kommer att ta flaska på flaska på en flaska av de 100 cc-flaskorna. Det betyder att din kropp är full av det farliga ämnet och det som är ännu värre är att försöka bearbeta det!! Din kropp försöker bli av med kiseldioxid eller kollagen som fångas i dina muskler, inte friskt!!

Jag kommer inte ens att dela med dig hur du "använder Synthol" på rätt sätt i det här kapitlet. Om du vill använda det är det bästa rådet jag kan ge dig att leta upp Synthol-användning online och följa protokollet som visar alla de olika injektionsplatserna du behöver använda på din biceps och de få platserna till dina triceps. Detta kommer bara att hjälpa dig så att du förhoppningsvis inte har en formad arm som ser ut från att inte injicera alla nödvändiga platser.

Jag kommer inte att främja människor som förstör en bra fysik eller använder olja utan muskelbyggande egenskaper eller hormon. Jag tänker inte få dig att döda dig själv för en extra tum på dina armar som snart kommer att försvinna när du slutar använda sakerna.

Synthol ger dig inget permanent!!

Håll i helvete borta från det, och ta det från någon som har varit där och gjort det!! Det finns så många andra bra föreningar eller produkter du kan ta utan att slösa bort dina pengar på Synthol.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!