KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

SPRING BREAK "PUSSY SLAYER" CYKEL (ANAVAR | WINNY)

SPRING BREAK "PUSSY SLAYER" CYKEL (ANAVAR | WINNY)
14th April 2020
Jag fick den här från en god vän till mig som brukade göra dessa "win / var" kapslar. Alla älskade de jävla sakerna, och de doserades precis rätt. De bestod av 30 mg Anavar och 30 mg Winstrol och synergin var otrolig från de två där.

Denna cykel var mild och hella effektiv!! Allt jag behövde var ett injicerbart test för att använda det och jag var bra att gå. För killarna som inte bryr sig om att injicera skulle jag gå med testrekvisita till 300 mg / vecka. För killarna som hatar skott, gå med låg dos testosteron enanthate en gång / vecka vid 200 mg. Vi vill bara ha tillräckligt med tester för att stanna uppe och uppe här. Detta är en mycket effektiv cykel på 8 veckor som garanterar att trosorna sjunker, om din diet är på rätt väg.
  • Vecka 1-8: 30 mg / dag Winny flikar, 30 mg / dag Anavar, 200 mg / vecka test enanthate (eller 300 mg / vecka prop). Vänta 14 dagar efter cykeln för att börja återhämta sig om du använder testenantat eller cypionat (långkedjatest) och vänta 10 dagar efter cykeln om du använder testrekvisit. För återhämtning kommer du att använda: Clomid vid 50 mg / dag i 20 dagar, 1/2 mg per dag av Arimidex bredvid den.

Anavar uppdelning:

Anavar är förmodligen den mest milda steroiden som finns bredvid Primobolan. Anavar kommer inte att skada dig; du måste allvarligt missbruka det här för att få biverkningar av det. Varje dos på 100 mg / dag eller mindre kommer förmodligen inte att göra skit annat än något förhöjda leverenzymer, som snabbt återgår till det normala efter att du slutat cykla. Anavar bör köras minst 30 mg / dag för att se någon nytta av det, men kan tas så högt som 100 mg / dag för att se mer dramatiska resultat. De två biverkningarna som jag märkte när jag tog Anavar var att det ofta dödade min aptit (vilket inte var en dålig sak för att skära upp) och att det ibland fick min mag i upprörelse, men ingenting jag inte kunde ta itu med. Andra än att det är bra. Jag har aldrig fått någon dålig hud av den, ingen sömnlöshet och ingen depression. Det är också en mycket lätt steroid att återhämta sig från. Du får vanligtvis inte "kraschen" när du avslutar Anavar som du gör med testosteron.

Winny uppdelning:

Varje plats du ser nu pratar dessa killar om att använda 50 mg / dag Winny varje dag. Även om det är den vanligaste dosen, är jag här för att berätta att den kan användas på 20-30 mg varje dag och fortfarande med fantastiska resultat. Det största med Winny är dess urindrivande effekt. Detta är något som kommer att torka ut dig och det kan potentiellt orsaka skador eller ledvärk om du tränar för hårt. I ovanstående cykel är doseringen precis rätt när den körs längs Anavar. Det är tillräckligt konservativt för att vara mild, men den synergistiska effekten bredvid Anavar är otrolig. Mer erfarna individer som vill ha en starkare effekt kan fördubbla doserna och köra den 60/60 mg med Anavar och Winny, men det är inte nödvändigt. För killen med bara några hundra dollar som vill ha en bra cykel föreslår jag starkt spring break "Pussy Slayer Cycle".

Kan jag använda denna cykel utan test? Ja, det kunde du. Efter bara 8 veckor och lika små doser som vi använder här kommer du inte att stänga så illa om du använder 30/30 mg. Låt oss också inse: testet i sig kommer ändå att stänga av den naturliga produktionen ändå. Om du inte vill använda nålar ännu, skulle jag köra denna solo, men gå inte längre än 8 veckor och hålla flikarna på 30/30 mg.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!