KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

SKÄRMEDEL 4 - T-3 (CYTOMEL) AND T-4

SKÄRMEDEL 4 - T-3 (CYTOMEL) AND T-4
26th April 2020
Cytomel, mer känt som T-3, är ett sköldkörtelhormon som tas för att öka ämnesomsättningen. Det doseras oftast vid 50-200 mcg per dag och bör inte användas under perioder som överstiger 6 veckors varaktighet. Nu är här mitt standpunkt på T-3: Jag gillar det inte om jag körde högre mängder humant tillväxthormon (HGH). Tillväxthormon kan bromsa sköldkörteln med tiden, så kroppsbyggare tar lite sköldkörtelhormon för att hålla allt under kontroll, särskilt när du använder högre mängder HGH (4-6 iu / dag eller mer).

Biverkningar av att ta Cytomel kan inkludera:

  • Högt blodtryck
  • Trötthet
  • huvudvärk
  • Snabb hjärtfrekvens
  • Appetitundertryckning
  • Diarre
Cytomelsorter faller i samma kategori som insulin: korta användningstider är bäst. Du vill inte ta något tillräckligt länge för att det kan orsaka biverkningar eller långvariga effekter som blir irreversibla. Jag har bara tagit detta under perioder där jag var på bantning för en tävling, men mina personliga erfarenheter med det ledde mig till insikten att det slet muskler från mig... snabbt!!

Jag är inte fan av Cytomel alls om jag inte använder små mängder när jag spränger HGH. Jag skulle personligen hålla mig till 50 mcg / dag med det här i alla händelser!! När jag tog det till 150 mcg / dag avlägsnade det musklerna av mig trots att jag använde en mängd anabola steroider. Helvete, jag tror att det tog muskler från mig även på 100 mcg / dag. Nu med det sagt, var erfarenheten av det under HGH-användning bättre. Det tillät mig att gå lite högre med min HGH och inte känna den extrema trötthet som kan komma när jag tar högre mängder HGH. Många människor svär att använda detta sköldkörtelhormon vid bantning och det används vanligtvis med clenbuterol, men jag är säker på att många av resultaten är verkligen personspecifika. Mitt råd är att undvika detta om du inte använder HGH.

T-4

Genom en vetenskaplig förklaring som är alldeles för komplicerad för mig att förklara här är T-4 i princip värdelös på egen hand. T-4 fungerar genom att aktivera sköldkörteln för att faktiskt producera T-3. Att ta T-3 förbigår produktionsfasen för T-4 till T-3 genom att faktiskt ta det hormon som behövs för ökad ämnesomsättning i sig. Jag körde dumt T-4 en gång tidigare på egen hand och tänkte att: "Tja, jag kanske behöver mer T-4 snarare än T-3 och jag skulle få bättre resultat!!" Jag lyckades inte utbilda mig tillräckligt med sköldkörtelhormoner och resultaten var värdelösa. Det visade sig bara vara slöseri med pengar och jag skulle inte föreslå att man använder T-4. Ta bara små mängder T-3 så blir du mycket bättre. Återigen är jag ett fan av ingen av dem förutom när jag använder HGH. Som nämnts ovan kommer dina resultat och metabolismfunktion att vara mycket överlägsen när du kombinerar T-3 med HGH-doser upp till 4 iu plus per dag. Men vi vill inte stanna kvar på det här för alltid och det är därför jag förespråkar att köra det i faser.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!