KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

SKÄRMEDEL 2 - EFEDRIN

SKÄRMEDEL 2 - EFEDRIN
24th April 2020
Ursprungligen marknadsfördes som en bronkodilator, fungerar efedrin i liknande natur som clenbuterol. Även om effekterna inte är lika extrema som clen, är det ett mycket effektivt fettförlustmedel. Nu har vi hört många skräckhistorier om efedrin under de senaste tio åren. Vet bara att många av dessa skräckhistorier kom från människor som tog för mycket, tog det som en rave party-läkemedel medan de drickade och gjorde rekreationsdroger med det, eller bara i form av feta knullar som antagligen var redo att kolla in livet i alla fall.

Jag tror på doser på 50 mg / dag eller mindre, efedrin är en relativt säker förening att använda ibland. Återigen skulle jag inte leva på det, men jag ser inte någon skada med att använda detta några gånger per år om ditt hjärta är friskt. Om du har några tidigare hjärtbesvär, föreslår jag inte att du använder någon termogenik som verkar på att öka hjärtfrekvensen, andningsfrekvensen eller kroppstemperaturen. Det finns andra fettförlustprodukter som fungerar på andra mekanismer för att skicka fett, och jag föreslår att du tittar på de istället för termogener / stimulanser.

Tillbaka på dagen ville alla efedrin som fanns i viktminskningsprodukterna. Jag fick reda på genom att vara en billig jävla att efedrinhydrokloriden fungerade ännu bättre. Jag köpte små flaskor efedrin HCL från en lokal bensinstation för under $ 10 per flaska, medan alla andra skalade ut $ 50 per pop på sporttillskott. Sedan hittade jag webbplatser online som sålde den ännu billigare men som så småningom stängdes också. Men det finns fortfarande några online näringsbutiker som säljer fettförlustprodukter som innehåller efedrin. En bra att använda kallas "Tri-Matrix" och de är gröna kapslar tror jag. Det är en tri-stack med efedrin, grönt te och eventuellt Yohimbine, men citera mig inte på det. Det har varit ett tag sedan jag har använt det, men jag har använt det flera gånger medan jag tävlade med mycket framgång. "Black Mamba" är en annan bra. Det är lite starkare men det fungerar underverk!! Återigen, gör en online-sökning efter dessa om du inte hittar någon efedrinhydroklorid eller bara rak efedrin.

Efedrin är en produkt som jag bara skulle använda när jag bantar under längder på högst 10-12 veckor. Men vanligtvis börjar jag inte med någon termogenik förrän jag är en väldigt bra väg till en diet i alla fall, eftersom de har kataboliska egenskaper för dem. Jag försöker hålla fast i så mycket muskler som möjligt tills jag kommer ner till tråden. Fettförbrännarna kommer inte in förrän jag försöker kasta bort den sista biten eller se "torr" ut.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!