KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

SKÄRCYKLER OCH KOST

SKÄRCYKLER OCH KOST
18th April 2020
Innan jag går in på några skärcykler, låt mig bara förklara något riktigt snabbt. Steroider får dig inte att klippa, det är nästan all diet!! Det finns vissa steroider som främjar olika egenskaper, men utan en bra diet gör du pissa i vinden. Du blir aldrig strimlad om du inte kan utveckla disciplinen att gå dagar i taget utan att äta skräp. Jag skulle inte ens slösa bort mina pengar om du inte kan förbinda dig till kosten.

Låt oss nu titta på alla dessa kroppsbyggare från den "gyllene eran för kroppsbyggande". Dessa killar hade inte hälften av läkemedlen tillgängliga nu, och ändå såg de otroliga ut!! Ja, dessa killar satte test, Dbol och Deca. Några hade tillgång till Primobolan och Anavar, men det var ganska mycket det. Jag skulle säga att de flesta killar använde Deca och Dbol, och om de hade tur hade de testosteron, men det berodde verkligen på vilken läkare du gick då. Det var två huvuddokument som föreskrev det här i Kalifornien, och ett par av de lyckligare killarna tog in steroider från landet som många andra inte kunde få (särskilt en från Frankrike och en annan från Österrike). Men poängen är att doseringarna inte var nästan lika höga, dieter var hårdare och arbetsetik saknades aldrig. Det var det som byggde dessa kroppar då, inte de olika drogerna.

Steroider under en diet gör ingenting annat än att bevara musklerna när de är i kaloriunderskott. Ja, det finns några få steroider som kan främja ett hårdare utseende än vad du kan uppnå naturligt, men den största skillnaden mellan en steroidanvändare och en naturlig tränare är nivån på muskelretention under bantningen. Detta är helt tydligt genom att jämföra en naturlig konkurrent med en förbättrad konkurrent. Det finns verkligen inte någon stor skillnad i nivån på kroppsfett mellan de två, men det är när det gäller utvecklingsnivån. Steroidanvändaren är mycket mer benägna att behålla mer muskler under en dietfas. Det faktum att de har samma kroppsfettnivå är förresten ett perfekt bevis på att steroider inte klarar av en skit kost. Jag gjorde en tävling redan 2005 där jag använde cirka 2.500-3.000 mg steroider per vecka. Jag placerade i topp 5, men inte så bra som jag trodde att jag skulle. Snabb framåt till 2009, jag såg bättre ut än jag någonsin har gjort i mitt liv (till idag) och jag använde 900 mg / vecka totalt!!
  • Protokoll efter behandlingscykel för skärning av cykler listade nedan:
    vänta 10 dagar efter ditt senaste skott och använd 50 mg / dag Clomid i 20 dagar, tillsammans med 1/2 mg per dag Arimidex tillsammans med Clomid och förlängs en vecka ut förbi Clomid.
  • Protokollet efter cykelterapi här gäller alla korta cykler nedan i detta kapitel
Dessa cykler jag har lagt ut är några grundläggande skärcykler som kan ge nästan vem som helst några ganska jävla imponerande resultat för inte massor av pengar. För mer om att klippa cykler, läs framåt till tävlingscykler!!
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!