KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

PRIMOBOLAN | ANAVAR | DECA | TESTCYKEL

PRIMOBOLAN | ANAVAR | DECA | TESTCYKEL
15th April 2020
Jag satte Primobolan i kategorin mellancykler, eftersom Primo är ett annat djur än andra typer av steroider. Primo är mer ett läkemedelskomposition än en snabb massbyggare, men allt som erhålls från Primo är kvalitet. Det är en av de föreningar som du kan köra i några månader och avbryta och få ett permanent förändrat utseende. Men detta är inte något du kommer att få massor av massor på, och som en nyare användare tror jag inte att jag skulle pröva med Primo ännu. För det första kostar det för mycket för alla vinster du kommer att få. För det andra, om du fortfarande försöker sätta på storlek så skulle jag använda något lite mer potent. Men om du är nöjd med den storlek du har och vill förfina den, så kan Primo vara ett bra läkemedel att använda!!

I kombination med Anavar och en låg dos av Deca, sparkar denna cykel bara röv!! Jag fick några jävla bra resultat på denna cykel här och det är en av mina favoriter till denna dag. Den låga dosen Deca är tillräckligt för att ge läkande helande egenskaper och ökad kväveretention. Den Anavar ger Primo mer bang för att hjälpa dig att få absolut tärningar!! Jag upptäckte att jag till och med kunde vara lite lös på kosten och fortfarande bli hårdare och mer definierad på den här. Primo är en mycket bra steroid att använda vid bantning, och ett av dess egenskaper är hur muskelsparande det är. Släpp kalorierna lågt när du är på Primo, så kan du hålla mer muskler än att använda en annan förening. Denna cykel är verkligen inte billig, men den är effektiv och du kommer att hålla mycket från den. Jag gillar själv att pyramidera Primo för kostnadens skull.
  • Vecka 1-12: 200 mg testenantat
  • Vecka 1-4: 400 mg / vecka Primo, 200 mg / vecka Deca, 40-60 mg / dag Anavar
  • Vecka 5-8: 600 mg / vecka Primo, 200 mg / vecka Deca, 40-60 mg / dag Anavar
  • Vecka 9-12: 700 mg / vecka Primo, 200 mg / vecka Deca, 40-60 mg / dag Anavar

Injektionsschema:

Ta 200 mg per skott av Primo två gånger per vecka de första fyra veckorna, slå Deca en gång / vecka och testa en gång / vecka. Jag skulle göra en måndag / onsdag / fredag ​​injektionsschema och göra Primo på måndag och fredag, och göra testet i kombination med Deca varje onsdag. Det stämmer: ladda testet och Deca i samma nål och sticka på onsdag. Det är så jag skulle göra det ändå. Nu är Anavar tillräckligt mild för att kunna köras hela 12 veckor, men realistiskt sett brukar jag bara göra det i 8 veckor på grund av kostnad. Denna cykel här kan bli dyr, men du får det du betalar för rätt?

När du kommer till veckorna 5-8 kan du fortfarande göra Primo två gånger / vecka, men du laddar en 3 cm nål upp hela vägen och gör två bilder per vecka (dvs var tredje dag). Nu kanske du kan komma undan med detta och du kanske inte. Primo kan ibland skada lite, och 3 cm i taget kan vara för mycket i ett skott. Det beror verkligen på varumärket och vad du kan hantera. Om det blir för smärtsamt skulle jag bryta injektionsschemat mer och börja dela upp lika och göra 3 gånger / vecka skott.

När du kommer till de senaste fyra veckorna måste du göra varannan dag. 200 mg varannan dag ger dig rätt vid 700 mg / vecka på Primo. Vissa killar gör Primo varje dag med 100 mg / skott, och det finns inget problem med det heller, om du inte har något emot att vara en kudde med gångstift under din cykel.

Primo är bra när du når 400 mg / vecka. Det visar sig vara mycket svagare på något mindre, men jag har kört det lägre när det kombineras med lika stora doser av Masteron. Återigen kan två av de rätta föreningarna som staplas tillsammans ibland ge bättre synergistiska resultat än en av dem kör solo ibland.

Efter cykelterapi

Vänta 2 veckor efter sista bilden, börja sedan Clomid-terapi med 100 mg / dag på dagarna 1-10, sedan 50 mg / dag på dagarna 11-20. Det skulle också vara en klok idé att använda HCG direkt efter cykeln. Jag gillar att starta HCG lite tidigt för att få det i mitt system. Jag skulle gå 2500 iu / vecka HCG delas upp i 2 skott på 1 250 mg spridda jämnt under veckan. HCG (human chorionic gonadotropin) är ett luteiniserande hormon som produceras naturligt i hypofysen hos män och kvinnor. Detta hormon stängs naturligt av när testosteron eller ett testosteronderivat introduceras i kroppen. Luteiniserande hormoner är det som signalerar gonaderna att producera sitt eget testosteron. När den naturliga produktionen slutar är det i huvudsak det som får dina nötter att krympa. HCG-användning kan hjälpa till att förhindra detta eller "blåsa upp dem igen", men viktigast av allt är att du återgår till normalt snabbare genom att inkludera det i din efterbehandling.

Du kan också lägga till Arimidex i cykelåtervinningen, men det skulle förmodligen inte vara nödvändigt eftersom Primobolan inte orsakar aromatisering, och dina Deca och test var ändå ganska låga. Men som en misslyckad säkerhet kan du använda 1/2 mg Arimidex varannan dag under några veckor efter cykeln.

Mycket efterbehandling är så individuellt specifikt att du måste ta reda på vad som fungerar för dig. Du kommer att läsa om olika sätt att göra efterbehandlingsterapi överallt där du tittar. Men när det gäller mig är det många killar som går för mycket ombord med efterbehandlingsbehandling nu, och de kör saker de inte behöver och kastar sina östrogen- och östradiolnivåer för långt den andra riktningen. Ibland orsakar de mer skada för att försöka vara proaktiva än de skulle använda något. Så jag ville bara förklara det för dig att du kommer att se olika protokoll efter terapibehandling i den här boken, men du måste verkligen hitta vad du gör bra med. Använd mina layouter som mallar, men om du behöver finjustera lite, gå alltså framåt.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!