KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

PEPTIDER GHRP-6 AND GHRP-2

PEPTIDER GHRP-6 AND GHRP-2
30th April 2020
Om du väljer att köra GHRP-6 eller GHRP-2 på egen hand, eller med CJC, är det bäst att göra 2-3 injektioner per dag på 100-200 mcg per skott. De flesta killar använder 200-300 mcg / dag totalt, och det räcker definitivt för att stimulera aptiten!!

Den största skillnaden i dessa två peptider är styrkeresultat, vattenvikt och aptitstimulering. Om du nu vill öka aptiten är GHRP-6 den bättre vägen att gå. Det finns emellertid vissa fettlagringsegenskaper förknippade med det. GHRP-2 kommer inte att öka aptiten lika mycket, och kommer inte att lagra så mycket fett, men är troligtvis den svagare av 2 GHRP. Att ta GHRP på egen hand påstås ha samma anti-åldrande egenskaper som att ta HGH, men jag skulle ta det med ett saltkorn. Tillsatsen av CJC-1295 eller 1293 skulle definitivt göra rollen som anti-aging mycket effektivare. En sak att notera med GHRP-6 är den lilla risken för överdriven fettlagring i samband med dess användning. Det bästa sättet att undvika detta är att vänta 30-45 minuter efter att ha tagit det för att äta. Du vill att peptiden ska bearbetas när du sätter dig ner för en måltid. Detta bör bekämpa denna effekt.

GHRP för vävnadsregenerering och läkning

En av de största fördelarna med GHRP-2 eller GHRP-6 är kollagenproduktion och skadeläkning. Om du stöter på axelproblem, impinge, eller andra problem i leder / senor / ligament, kan det hända att GHRP-6 eller GHRP-2 inte är en dålig idé att prova!!
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!