KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

PEPTIDER CJC-1295 AND CJC-1293

PEPTIDER CJC-1295 AND CJC-1293
29th April 2020
CJC-1295 och CJC-1293 är vad som kallas tillväxthormonfrisättande hormoner. Vad det betyder är att det är peptider som stimulerar vår egen hypofys i hjärnan för att frigöra ett överflöd av vårt eget tillväxthormon. Jag gillar personligen det här konceptet av en viktig anledning: det finns inte samma biverkningar som att ta humant tillväxthormon (HGH). Problemet med HGH är att det binder till alla tillgängliga receptorer och påverkar alla levande vävnader i människokroppen. CJC går endast till muskelcellerna eftersom produktionen av HGH stammades från hjärnstimulering, inte syntetisk introduktion.

Några saker du behöver veta om CJC-familjen: den största skillnaden i peptiderna kommer att vara frisättningshastigheten efter injektion. CJC-1295 levereras "utan DAC" eller "med DAC". Den modifierade GRF-129 (CJC-1295 utan DAC) har en halveringstid på cirka 30 minuter efter injektion. CJC-1295 med DAC har en halveringstid på cirka 8 dagar. Nu, förutom för injektionsfrekvens, vad betyder detta egentligen? Det beror på vem du frågar.

Vissa killar vill hellre köra CJC utan DAC eftersom de vill ha en snabbare syntese av produkten eftersom HGH fungerar i vår kropp av frekventa pulser. Andra föredrar bekvämligheten med att bara injicera en gång / vecka och föredrar CJC-1295 med DAC.

Nu, var står jag på det här? Jag har bara tagit CJC utan DAC eftersom det orsakar en högre frisättning av naturlig HGH när det stimulerar hypofysen. Efter denna höga frigöring rensas HGH från ditt system. Detta härmar närmare hur våra kroppar släpper vår egen HGH. De flesta killar kopplar ihop dessa produkter med GHRP (tillväxthormon som släpper peptider) och använder GHRP-6, GHRP-2 eller ipamorelin. Tänk på CJC som din maskingevär, och GHRP som din granatkaster. Tillsatsen av GHRP orsakar fler pulser av HGH och möjliggör snabbare resultat.

Nu säger jag inte att CJC-1295 med DAC inte kommer att fungera. Bekvämligheten med att bara injicera en gång i veckan skulle vara trevligt, och säkert skulle det fortfarande vara pulser stimulerade från tillsatsen av GHRP-6 eller GHRP-2 dagligen, men det jag skulle vara orolig för här är vad som kallas som "GH blöder". GH-blödning är när det finns höga nivåer av tillväxthormon som frisätter hormon i vår kropp, men låga nivåer av faktisk HGH-frisättning. Detta efterliknar inte hur kroppen naturligt producerar HGH. Så min inställning till detta är i princip sådan: om jag skulle göra en lägre mängd CJC-1295 för en underhållsdos skulle jag själv gå med 1 000 mcg / vecka och använda CJC-1295 med DAC och slå den en gång-två gånger / vecka. Jag skulle slå alla 1 000 mikrogram i ett skott med en insulinspruta. Men om jag använde ett standardbelopp på 2 000-3 000 mcg / vecka skulle jag definitivt gå med CJC-1295 utan DAC.

Vad är nu CJC-1293? Jag kommer att göra detta riktigt enkelt för er. CJC-1293 är samma sak som CJC-1295 utan DAC. För att undvika förvirring började dessa laboratorier säga CJC-1295 utan DAC, CJC-1293. Så bara vet att om du använder 1293 så har du samma peptid som 1295 utan DAC. Kom ihåg: utan DAC är det vi vill använda när vi använder 2 000 mcg / vecka och senare. Du kan injicera det intramuskulärt eller subkutant (nypa magfett), men jag gick alltid subkutant med det. Nu injicerade jag det en gång om dagen vid 300 mcg varje dag i cirka 10 veckor. Egentligen skulle jag gå 300 mcg / dag de första 6 dagarna, och sedan 200 mcg den sjunde dagen och sedan börja om med ett nytt injektionsflaska. Jag kommer inte att injicera mig 3-4 gånger / dag med det, utöver att använda GHRP-6 eller GHRP-2 flera gånger per dag också.

Efter att ha gjort mycket forskning bestämde jag mig för att lägga till ett tillägg till CJC-1295 utan DAC som heter "Huperzine-A". I grund och botten trodde tillägget av Huperzine-A att blockera somatostatinproduktionen som tävlar med HGH-frisättning i din hjärna. Detta formulerades som "att gå runt med en I.V.-påse med HGH fastnat fast vid dig hela dagen". Jag vet inte om detta påstående, men jag vet att tillägget av detta tillägg gjorde effekterna mycket starkare med CJC.

Personligen sett kände jag att det bästa sättet att gå var mer CJC-1295 med Huperzine-A (kan köpas i tilläggsbutiker eller online) och att släppa GHRP. Egentligen gjorde jag just det. Jag skickade min kompis resten av GHRP-2 jag hade och bara fastnade med CJC och Huperzine tillägg. Jag kände ärligt talat att GHRP fick mig till att bli helvete och gjorde inget annat än att göra mig hungrig. Jag såg mycket, mycket skarpare med bara CJC-1295 och Huperzine-A. För bästa resultat och kostnadseffektivitet skulle jag i framtiden använda en högre mängd CJC med Huperzine-A och dike GHRP. Huperzindosen jag använde var 200 mcg / dag och vanligt dosprotokoll kräver 200-300 mcg / dag.

Jag har ännu inte använt sermorelin eller hexarelin. Peptidvärlden tar bodybuilding marknaden med storm nyligen, och det är svårt att hålla jämna steg med allt som träffar marknaden. Jag delar allt jag personligen har använt med er, men jag vill inte prata om någonting jag inte har någon personlig erfarenhet med.

Men den gemensamma nämnaren för allt detta är att dessa peptider är alla tillväxthormonfrisläppande hormoner eller tillväxthormon som frisätter peptider. Detta innebär att de alla verkligen arbetar på samma mekanism med mycket små skillnader. Vid vilken tidpunkt går marknaden från effektivitet till helt enkelt effektiv marknadsföring? Detta skulle vara mitt största argument i peptidvärlden. Jag har ännu inte sett någon som ser märkbart annorlunda ut än att använda ipamorelin över GHRP eller Hexarilin istället för CJC-1295. Så är jag bekant med några peptider? Ja det är jag. Dabbar jag i dem lika mycket som andra människor? Inte riktigt.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!