KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

MIN BÄSTA SKÄRCYKEL NÅGONSIN!! (PROP | TREN | WINSTROL)

MIN BÄSTA SKÄRCYKEL NÅGONSIN!! (PROP | TREN | WINSTROL)
19th April 2020
Det här är det bästa jag någonsin har sett ut. Jag började min cykel på 230 kg och jag hade sjunkit ner till 207 kg på vägningsdagen. Men saken med kosten var att jag stannade nära 230 kg under lång tid medan jag blev mager och smalare. Jag var en mycket stor £ 207 när det sa och gjort. Cykeln var någonsin den mest grundläggande och effektiv som helvetet!! Nu tror du förmodligen inte mig när jag berättar det här, men jag började inte använda denna cykel förrän 8 veckor bort från tävlingen. Jag kostade i 14 veckor, och de första 6 veckorna använde jag ingenting!!

Vid 8-månadersmarkeringen använde jag 300 mg / vecka tren, 300 mg / vecka oljebaserad Winstrol och 300 mg / vecka testosteronpropionat. En sak som jag tror gjorde en stor skillnad var det faktum att jag använde en flytande exemestan hela tiden jag körde cykeln. Jag var förmodligen överbord om detta, men jag använde 20 mg / dag exemestane varje dag.

Mellan det och Winstrol var jag torr som fan. Ärligt talat var jag redo för scenen vid 2 veckor ute. Kombinationen av dessa tre föreningar gav mig en otäck strimlad och hård look!! Trots att jag körde låga doser av var och en, var det den synergistiska kombinationen av dessa föreningar som gav mig så fantastiska resultat. Jag placerade tvåa i showen, och till idag känner jag mig som om jag blev rånad. Killen som vann hade jordnötter för biceps och fruktansvärd form. Men det här är allt ett subjektivt spel när det gäller att bedöma, och definitivt en politik också. Hur som helst såg jag fantastiskt ut från de tre sakerna och om jag någonsin kommer upp på scenen igen skulle jag köra samma jävla cykel igen!

Winstrol

OK, så låt mig bryta ner en av komponenterna i min skärcykel jag har pratat om. Låt oss prata om Winstrol eller "Winny" som det vanligtvis kallas. Jag gillar Winstrol, men det måste vara oljebaserat eller muntligt Winny. Jag är inte en fan av vattenbaserad Winstrol, och jag skulle våga säga att denna förening är den skyldige till cirka 75% av infektioner som kommer från steroidskott. Om vattenbaserat är allt du kan få, är mitt råd att mäta i sprutan och dricka den. Det är OK att dricka eftersom det är en 17-alkyloid, men det skulle vara hårt på levern på detta sätt. En 17-alkyloidförening innebär att läkemedlet kan behandlas genom intag. Winstrol måste tas minst varannan dag eller minst på måndag / onsdag / fredag. Vissa killar använder det varje dag, det gjorde jag aldrig. Jag gick alltid varannan dag med det, för att hålla sig själv varje dag är en smärta i röven.

När du tränar på Winstrol är det en bra idé att lätta på arbetsbelastningen. Winstrol kan orsaka ledvärk, och det är mycket värre om du tränar för hårt. Du borde inte behöva träna så tungt i alla fall om du klipper, så var smart med det och lättare lasten. Winstrol är en "risk mot belöning" steroid. Om du tränar klokt och får tillräckligt med vila, är det jättebra!! Men om du tränar för tungt kan det orsaka skador och ledvärk som kan förstöra en konkurrensförberedelse, eller ännu värre, en led eller en sen.

Biverkningar av Winny:

  • Accelererad håravfall (om du är benägen till det)
  • Ledvärk
  • Leverskada
  • Diuretisk effekt med ökad urinering
  • Humörsvängningar
Winstrol kan få dig att mena och jag är alltid lika menig som en orm när jag använder den. Men jag är ett rövhål i alla fall så det är bra.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!