KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

MGF (MEKANISK TILLVÄXTFAKTOR)

MGF (MEKANISK TILLVÄXTFAKTOR)
3rd May 2020
Jag körde denna produkt för år och år sedan, och för att vara ärlig fick jag inte en jävla sak ut ur den. Jag tror att det har funnits att de här sakerna är ganska våningslösa, eftersom när den först träffade scenen var det ungefär lika mycket $$ som IGF-1, och nu är det billigare än smuts. Det är förmodligen en peptid som är mer inriktad på tillväxt och reparation av platser, men jag fick inte en jävla sak ut av det och jag skulle inte slösa mina pengar på det. Jag skulle köpa mer IGF-1 LR3 innan jag någonsin försökte använda den här skiten igen. Ingen använder detta längre; det är ganska mycket okänt nu.

Vetenskapen bakom detta är att det i princip är en splitsad version av IGF-1, som reagerar på muskelcellsplatserna längre än IGF-1, genom en kemiskt förändrad process som kallas "pegylering". Halvlivet för den här skiten är bokstavligen minuter utan pegylering, och jag vågar säga att de flesta former av MGF som säljs som pegylerad är en uppenbar lögn. Problemet med MGF (även om det är legitimt PEG) är att om den sitter i muskelcellerna under en längre tid, är det som är tänkt att växa nya celler och reparera skadade celler, faktiskt skada cellerna!! Det finns enzymer i kroppen som attackerar de celler du försöker bygga eftersom ett kemiskt förändrat, främmande ämne i princip fastnar i dem.

Jag har sett den här första handen. Min vän hade ett bra par biceps, några av de bästa jag någonsin sett. Han började använda den här skiten och det förändrade en av hans biceps till nästan en punkt. Det blev över en topp och såg tydligt skadad ut. Det här är en peptid jag skulle hålla sig borta från. Vetenskapen bakom det är bara inte allt där, och resultaten är ganska mycket baserade på ren spekulation. Spara dina pengar för något bättre än MGF.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!