KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

MÄTNING OCH DOSERING AV PEPTIDER

MÄTNING OCH DOSERING AV PEPTIDER
28th April 2020
OK, så du har bestämt att du vill prova peptider. Du har gjort din forskning och du har beställt dem via en "forskningspeptidsida online". Du får flaskorna i posten, du tittar på dem och du undrar för dig själv: "Hur fan blandar jag det?" Lätt nog, låt mig förklara.

Skönheten hos de flesta tillväxthormon som släpper ut peptider och hormoner är de flesta i 2000 mikrogram injektionsflaskor. De doseras i "mcg" så i grund och botten skulle 2 000 mcg x 1 ml tillsatt bakteriostatiskt vatten innebära att var 10: e märke på en 1 ml insulinstift skulle motsvara 200 mcg. Det enklaste sättet är att använda en 1 ml insulinspruta (samma mätning som 1 cc) och släppa exakt 1 ml bakteriostatiskt vatten i ditt tillväxthormon som frisätter peptider (eller GHRH). Låt vattnet gå långsamt in i injektionsflaskan, pulvret i injektionsflaskorna är mycket känsligt. Låt det lösa upp några minuter. Nu finns det siffror på en 1 ml insulinstift. De börjar klockan 10 och går sedan till 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 och 100. Så om jag skulle fylla till 10 skulle det vara 200 mcg peptid. 200 x 10 är 2000 rätt? Så att fylla till "10" är 200 mcg, och om du skulle dosera till 100 mcg 3 gånger dagligen fyller du bara till 5-märket för varje dos. Men det finns inget 5-märke, så du kommer att fylla halvvägs till 10-märket. På en 1 ml insulinspruta är varje klick två enheter. Det finns klick mellan siffrorna och de går efter 2. Det kommer inte att se ut som om det finns mycket i sprutan alls. Håll det enkelt, fyll det halvvägs till märket "10" och injicera det schema som passar dina behov.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!