KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

MASTERON DOSERING OCH 3 CYKLER

MASTERON DOSERING OCH 3 CYKLER
21st April 2020
Masteron är en annan bra förening för att minska. Masteron är ett DHT-derivat så accelererad håravfall definitivt kan vara ett problem om du är benägen att göra det. Jag tappade ganska dåligt ungefär 4-5 veckor i det, men det slutade efter att jag slutade använda det. Det är en bra idé att använda lite finasterid om du är orolig för håravfall eller undvika att använda den här om du är så orolig för det. Masteron doseras vanligtvis till 100 mg / ml, så du behöver ett par injektionsflaskor av det. De flesta källor säger minst 500 mg / vecka på den här föreningen, men jag fick alltid bra resultat på 300 mg / vecka.

Saken med Masteron är att det gör väldigt lite om du inte redan är extremt mager. Denna förening gör inget annat än att härda musklerna när du redan är mager. Det är inte något du skulle ta för att försöka bli större och starkare. En annan plussida för detta läkemedel är att det inte är så hårt på ditt system. Även om det vanligtvis bara körs de senaste 6-8 veckorna före en tävling, har jag använt den längre än den tillsammans med min testersättningsdosering på 200 mg / vecka. Du kan gå 200-300 mg / vecka under en period av 12-15 veckor om du försökte få en liten kant längs TRT, och jag har gjort det tidigare med bra resultat. Men jag brukar vara väldigt mager hela året och om jag inte var mager skulle jag inte göra det. Om det finns något annat positivt med Masteron, fungerar det som ett antiöstrogen i sig. Anti-östrogener är inte så nödvändigt (eller kanske inte alls nödvändigt) om du använder Masteron.

Detta kan vara en förening som kan vara lite smärtsam att injicera ibland, så mitt råd är att prova en 100 mg / shot först och se hur du hanterar det innan du försöker ta mer i ett skott. Masteron staplar mycket bra med nästan vad som helst, men kom ihåg att det är ett DHT-derivat, så om du använder det med ett annat DHT-läkemedel skulle du vilja hålla ett av dem på undersidan. Låt oss till exempel säga att du kör Primobolan eller Winstrol. Du skulle vilja hålla de antingen lägre och Masteron högre, eller Masteron lägre och en av dem högre. Vi kommer att prata mer om Primobolan i mellancykler.
  1. Masteron / Test Prop Run
    8 veckors cykel bestående av 300 mg / vecka Masteron (skott måndag / onsdag / fredag) och 300 mg / vecka testrekvisita (ladda i samma spruta som Masteron och måndag / onsdag / fredag ​​också)


  2. Masteron / Test Prop / Anavar Cycle
    8 veckors cykel bestående av 300 mg / vecka testrekvisita, 300-500 mg / vecka Masteron och 50-100 mg / vecka Anavar (igen, gå måndag / onsdag / fredag ​​med 100 mg vardera, laddad i samma spruta), och ta Anavar dagligen och dela upp din dosering hela dagen (dvs. frukost, lunch och middag)


  3. Masteron / Test Prop / Winstrol
    8 veckors cykel bestående av 300 mg / vecka Masteron, 300 mg / vecka testrekvisita, 300 mg / vecka Winstrol. Om du nu kan få oljebaserad Winstrol bör du inte ha problem med att skjuta 100 mg åt gången. Om det är vattenbaserat skulle jag personligen dricka det, men det är bara jag. Det är OK att svälja vattenbaserade Winny, det kommer inte att skada dig. Som sagt, jag gör inte vattenbaserad Winstrol, och om jag inte kunde få olja, så skulle jag få flikar.
Någon av dessa tre Masteron-cykler som jag har lagt ut skulle vara en bra åtta veckors körning för att bli i bra skick. Även om du inte tävlar skulle dessa cykler gynna dig mycket om du kan bli tillräckligt mager på egen hand först.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!