KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

MÄNSKLIGT TILLVÄXTHORMON

MÄNSKLIGT TILLVÄXTHORMON
6th May 2020
Human Growth Hormone (HGH) har vunnit mycket mer popularitet under de senaste tio åren än någonsin tidigare. Jag kan komma ihåg en tid då alla chalked upp HGH som ett slöseri med pengar, och något som bara bör användas av topprankade kroppsbyggare. Numera hypes alla HGH som om det var den heliga gralen för muskelbyggande föreningar. Jag är här för att berätta att vad du får ut av HGH beror på tre huvudfaktorer. De tre faktorerna är legitimitet och kvalitet, användningstid och dosmängd.

Låt oss först prata om legitimiteten hos HGH. Det finns mycket mer falska HGH som flyter runt än verkliga HGH. Det finns bara ett par tillverkare av HGH i världen, och de säljer sina produkter till de olika laboratorierna för återförsäljning. HGH kostar mycket pengar att tillverka, så vanligtvis till och med svarta marknadsförsatser av HGH kostar minst några hundra dollar per kit. Kit för farmaceutisk kvalitet som Norditropin eller Humatropin kommer att sälja för mer, till $ 600- $ 800 per kit. Låt mig nu dela så mycket med dig: de största individerna som jag någonsin har träffat som körde HGH hade inga problem att betala $ 600- $ 800 per kit med hög kvalitet HGH som Humatrope eller Norditropin. De förstod att priset var för produktens legitimitet och det gav dem resultat. Jag skulle vara mycket skeptisk till de underjordiska byggsatserna som flyter runt i dessa dagar. Just nu kommer Riptropins in som den högst rankade HGH så långt generics går. Rippor är bra att gå, men gör definitivt din forskning på andra märken av generisk HGH. Och kom ihåg: om priset verkar för bra för att vara sant är det vanligtvis det.

Den andra faktorn som bestämmer resultat med HGH är användningsvaraktigheten. HGH tar lång tid att se resultat från, vanligtvis minst 12 veckor innan man ser något, och cykler bör vara inte mindre än 20 veckor. Detta är en av de erbjudanden där ju längre du är på HGH, desto bättre. Detta beror på korta exponeringstider för HGH-bearbetning och IGF-1-exponering. HGH får leveren att producera IGF-1, som i slutändan är ansvarig för effekterna från HGH. Problemet här är att HGH fungerar i pulser snarare än en konstant och stadig frisättning. Det är därför HGH tar så lång tid att se någonting från, det är de upprepade pulserna som är nödvändiga för att se resultat. Därför är det en klok idé att dela upp dina bilder under dagen eftersom fler pulser betyder bättre resultat. Uppdelning av skott kan också lindra biverkningar som HGH kan orsaka.

Den tredje faktorn som spelar in med resultat skulle vara dosering. Jag ska säga dig just nu att om du inte använder 4-6 iu / dag kommer du inte att växa mycket från HGH. Allt under 4 iu per dag finns mer i fettförlustzonen och åldringsintervallet, och sedan verkar 4 iu och därefter vara det intervall som ska användas för odling.

Tänk också på att med de flesta generiska HGH: er, under doserade injektionsflaskor är ganska normalt nu. Så vad du tror är 4 iu per dag kan bara vara 2-3 iu per dag. Det kan definitivt vara en skit shoot med HGH i dessa dagar. Var här noga med på vad jag ska berätta.Gå inte för hög dosering direkt!Det tar tid för din kropp att anpassa sig till HGH och nivåer som höjs för snabbt kan orsaka biverkningar som du inte vill ha. Jag bestämde mig för att hoppa från 4-5 iu en vecka till 8 iu följande vecka och jag blev sjukare än en hund av den. Jag pratar projektil kräkningar, aptitlöshet och kände mig sjukare än jag någonsin varit i mitt liv i cirka tre eller fyra dagar, och det finns ingenting du kan göra för att må bättre när det händer. Den behöver bara löpa sin gång och dessa nivåer behöver tid för att falla tillbaka till en punkt som din kropp kan hantera. Med HGH vill du börja med cirka 2 Iu per dag under några veckor, sedan gå till 3-4 Iu / dag i ytterligare en månad, sedan kanske öka ytterligare en IU per dag följande par veckor, etc.

En annan sak om HGH som du behöver veta är att det kan slå ner din sköldkörtelfunktion över tid, och det kan också orsaka hyperglykemi (högt blodsocker). Det är en mycket bra idé att börja inkludera små mängder T-3 (sköldkörtelhormon) i ekvationen när du når 4 Iu / dag och därefter. 50 mcg / dag av T-3 är ett bra ställe att börja. Det är också en bra idé att inkludera insulin när du börjar gå längre än 3-4 månader med HGH. Insulinet hjälper till att motverka hyperglykemi som HGH kan orsaka, och inklusive insulin kan faktiskt minska risken för att bli diabetiker från långvarig användning av HGH. Många tror att insulinanvändning kommer att göra dem diabetiker, men det är faktiskt det motsatta när de är på HGH.

Det bästa sättet att köra HGH är att spränga och kryssa som du skulle göra anabola steroider. Du ägnar en tidsram på 12 veckor till olika mål och baserar dina mål kring dina doser. Låt oss till exempel säga att du går 12 veckor vid 6 iu / dag med 10 iu / dag Novolog-insulin och 50 mcg / dag av T-3: de följande 12 veckorna skulle du vara smart att gå tillbaka till 2-3 Iu / dag och skär ut insulinet och T-3. Kom ihåg att vi vill motverka några av de negativa effekterna här, men samtidigt vill vi inte att våra kroppar är helt beroende av tillsatsen av dessa kemikalier.

HGH älskar testosteron!! HGH i sig är i grund och botten mycket svag när det gäller att producera vinster och ännu svagare när det gäller styrka vinster, men med testosteron fungerar det fantastiskt!! Om du vill veta vad de flesta professionella kroppsbyggare gör idag för att få den enorma tillväxten de får är det stora mängder testosteron med HGH. Nu, med det sagt, kan tillägg av HGH också ge dig bättre resultat på mindre mängder också. Vad jag menar med det är att du kan ta 500 mg / vecka testosteron och se väldigt bra och definierat när du använder HGH, mycket mer än bara testa ensam. Men en sak om HGH du behöver förstå är att du troligen kommer att få lite vattenretention när du först börjar HGH. Men detta avtar ganska snabbt, och i tid börjar fett smälta sedan HGH ökar din metabolism, vilket gör att du kan äta mer medan du tappar fett som om du bantar hårdare än du faktiskt är.

HGH är utmärkt för åldrande och känner sig ung igen. Den förbättrade sömnen märks nästan direkt och det förbättrar hudens elasticitet och hjälper rynkor att försvinna. Jag minns att jag såg ett foto av mig själv en jul när jag var på HGH, och jag såg mycket yngre ut än jag brukar göra. För mig själv skulle jag behöva säga att 2 IE per dag läkemedelsklass HGH skulle vara där det var på. Detta beror helt enkelt på att jag redan är nöjd med min storlek och jag letar efter mer anti-aging och fettförlust av det än något annat.

Jag tänker inte sockerfodra den här. Biverkningar från HGH kan vara riktigt otäcka. Du kommer att märka att du på några dagar tar fart från HGH-injektioner kommer du att känna dig mycket bättre. Jag talar inte om en fettförlust eller en åldrande dosering men den mängd HGH du behöver injicera för att försöka växa från.

Biverkningar av HGH kan inkludera:

 • Extrem slöhet (så att jag inte kan köra bil ibland)
 • kräkningar
 • Okontrollerbar burping
 • Farts som skulle få en hund att lämna rummet
 • Svavelssmak i halsen då och då
 • Avstånd från buken från tarmtillväxt
 • Akromologi (tillväxt av skalle och ansiktsben)
 • Fottillväxt (det är inte ovanligt att öka en skostorlek)
 • Handtillväxt och finger svullnad
 • Massivt vattenretention (initialt)
 • Ökad risk för muskelavrivning / ledproblem
 • Organtillväxt
 • Tjockare hud
 • Ökad tumörtillväxt eller manifestation av cancerceller (om du har pre-cancerceller till att börja med)
 • Allmän känsla av hjärndimma
Jag är säker på att jag har lämnat några av dem ute någonstans där inne. Vissa människor kan hantera HGH bättre än andra. Mitt bästa råd är att öka mängden mycket långsamt.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!