KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

IPAMORELINPEPTID

IPAMORELINPEPTID
1st May 2020
Ipamorelin är ett tillväxthormon som frisätter peptid. Dosering är vanligtvis 300-600 mcg / dag och den kan antingen doseras under dagen för mer naturliga HGH-pulser, eller en gång / dag före sänggåendet för åldrande och föryngring.

Det finns ett annat sätt killar driver denna peptid och det kallas "boom dosering". Bomdosering slår en peptid i en större mängd samtidigt, medan man ofta kör en annan peptid vid mindre doser under dagen. Till exempel kan du slå 500 mcg ipamorelin på en gång före sängen och 100 mcg CJC-1293 tre gånger dagligen för att främja flera HGH-pulser, medan den jättedosen av ipamorelin före sängen ganska mycket dumpar allt tillgängligt HGH i hypofys på en gång. Tillväxthormonfrisättande hormoner körs vanligtvis med tillväxthormonfrisläppande peptider. Så GHRP körs vanligtvis med denna peptid.

Nackdelen med GHRP för vissa människor är att de främjar hunger. Ipamorelin har inte de hungereffekter som GHRP gör, inte heller CJC-1293 eller CJC-1295. Ipamorelin (liksom sermorelin från vad jag förstår) är en mycket "renare" peptid att köra. Det här är mycket bättre om ditt mål var att bygga muskelmassa av hög kvalitet utan fettökning eller kasta vid sidan av en skärcykel.

En annan fördel som ipamorelin har är att det inte höjer kortisolnivåerna. Cortisol är den kataboliska biprodukten av stress och muskelansträngning, och medan vissa peptider som höjer kortisolnivåerna kommer att fungera en liten stund kommer det en punkt där de bara inte är till nytta längre.

Sedan jag har kört ipamorelin är det några saker jag har lagt märke till. Till att börja med förbättrades min sömn drastiskt och jag sover djupare och mer sundt hela natten. För det andra verkar min hud se bättre ut och jag verkar se lite yngre ut än jag brukar göra. Jag ser inte så stressad ut och lika trött som jag brukar göra. För skivan gör jag det 300 mcg / dag före sängen och staplar det med CJC-1295 utan DAC. Jag tar CJC-1295 tre gånger under dagen. Jag använder den före frukost, 30 minuter före lunch och på natten med min ipamorelin-dos (ja, jag lägger dem i samma insulinspruta).
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!