KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

INJEKTIONSTEKNIKER

INJEKTIONSTEKNIKER
8th April 2020
Låt oss först börja med att prata om injektioner. För det första vill du definitivt använda en ny nål för varje injektion. Det är inte värt att riskera en infektion eftersom du inte lyckades få tillräckligt med nålar eller var för billig för att spendera pengarna på tillräckligt med dem. Hur får du in sprutor? Du kan prova ett lokalt apotek, men statliga lagar skiljer sig åt i varje stat. I vissa områden kan du köpa dem, och i andra kan du inte göra det. Vissa apotek har det som kallas "på apotekspersonens bedömning", där de betraktas utan disk. Men om farmaceuten tror att du är något safthuvud, kan han förneka dig rätten att köpa dem. Mitt råd är att inte gå in där i en tank top som ser delen. Om du inte kan köpa dem på apoteket kan du beställa dem online.

Den injektionsspruta som du vill ha i idealstorlek är 3 cm (eller 3 ml, en cc är densamma som en ml), och den ideala nålstorleken är en 23 gauge, 1 tum. Så om du försöker gå in på apoteket för att köpa dem vill du säga, "Ja, jag behöver 23 spår, 1 tum sprutor som är 3 ml". Nu fungerar också en 25 gauge nål och är något mindre. Fördelen med detta är en mindre nål betyder mindre ärrvävnad. Nackdelen är att det tar evigt att ladda oljan i detta, och det kommer att ta längre tid att injicera på grund av att driva oljan genom en mindre nål. Nu är det vad jag gör: Jag använder en 18 gauge nål för att rita upp oljan, sedan skruvar jag av nålspetsen och växlar till en 23 gauge, 1 tum spets. Oljan faller ganska mycket in i fatet när man använder en 18 gauge nål, och spetsarna är universella så att skruva en och skruva på en annan är inte så stort. Så du har dina sprutor och du är redo att injicera. Det är en bra idé att torka bort toppen av injektionsflaskan varje gång med en alkoholtork, och sedan rengöra området du kommer att injicera med en alkoholtork. Tippa injektionsflaskan upp och ner och sätt in sprutan. Se till att kolven är helt framåt. Börja sedan dra kolven tillbaka och fyll oljan till önskat märke. Du kan dra tillbaka den ytterligare för att skapa ett starkare vakuum och ladda sprutan snabbare, tryck bara tillbaka oljan upp till önskat märke. Därefter vill du försöka få luftbubblor ur sprutan så att det bara är olja i fatet och inte luft. Du väntar helt enkelt en sekund på att luftbubblorna ska gå tillbaka genom oljan upptill och trycka ut luften långsamt genom att trycka kolven lite framåt. Det är också en bra idé att vända fatet några gånger för att exportera luftbubblor. Nu är det dags att injicera.

Det bästa stället att gå för en nybörjare är din glute (rumpa kinden). Du vill injicera i den yttre delen av din glute och mer mot toppen av gluten. Det är ett stort område och det är svårt att skruva upp det. Men främst vill du hålla dig borta från den inre delen nära svansbenet eftersom du har en ischiasnerv som rinner där nere. Första gången jag injicerade mig började jag nästan skratta, för det du tror kommer att skada som fan, är inte skit. Tryck in nålen hela vägen, inte halva röven (ingen avsedd ordning).

Därefter vill du suga nålen. "Aspirera nålen" betyder att du drar tillbaka kolven något för att se till att inget blod kommer upp i fatet. Om det finns blod, är du i en ven och du vill inte injicera i en ven. Dra helt enkelt ut den och gå in på en annan webbplats eller flytta över en tum där du åkte tidigare. När du använder steroider tillräckligt länge kommer detta säkert att hända. Ibland drar du ut sprutan efter injektionen och en liten ström av blod kommer att skjuta ut och skrämma skiten ur dig. Var inte rädd, det betyder bara att du gick igenom en ven men inte injicerade i en och blödningen stannar efter några sekunder.

Så du har fastnat dig själv och du har dragit tillbaka för att suga din nål, inget blod, allt är klart. Tryck långsamt kolven framåt och injicera oljan. Att injicera för snabbt kan ofta orsaka mer ömhet efter injektion så försök att bromsa det bara lite. Dra ut nålen och torka av området för eventuella blödningar från skottet, massera sedan platsen i ett par minuter för att sprida oljan. Återigen kommer detta också att bidra till att minska eventuella ömheter från skottet.

Du kommer att bli öm från skottet i några dagar, det är helt naturligt. När du väl har vant dig vid skotten blir det mycket bättre. Jag skulle försöka bara träffa en webbplats en gång / vecka om du kan hjälpa den, och det innebär ofta roterande injektionsställen eller sidorna. Om du injicerade din högra glute den här veckan, gå vidare och injicera din vänstra glute nästa vecka. Om du injicerar något två gånger i veckan, gå sedan med höger kind på måndagen och vänster kind på torsdag. När du kommer in i en steroidbunt eller börjar använda föreningar som kräver mer frekventa injektioner, måste du använda andra platser. Steroider kräver intramuskulära injektioner, och dessa injektioner är inte bara begränsade till dina glutes. Det finns flera muskulära platser på kroppen som kan användas. Nu med det sagt kan vissa muskler skada mer än andra, och vissa muskler är nära fler vener.

Andra platser jag har injicerat inkluderar deltoider, lats, pecs, quads, biceps, triceps, kalvar, och jag gjorde fällor en gång. Nu är här mitt tag på andra webbplatser: Jag kommer aldrig att knulla in en kalv eller en fälla igen, dessa platser förkrossade mig med smärta efter injektion!!! Pecs gör jag om jag måste, och armarna skulle kräva en mindre nål än en 23 gauge. Deltoider är bra, men de kan knytas upp med ärrvävnad enklare och det ser inte bra ut när dina delts blir en jätteboll av ärrvävnad och inte muskler. Men det tar många bilder och år att börja hända så just nu är det inte en stor sak.

Mina delts skulle vara nästa val efter glutes. Pec-skott är lite grova eftersom det kräver mer tryck än du tror att byta genom pec-muskeln. Du måste sticka skiten ur det!! Men oroa dig inte för ditt hjärta, en 1 "eller till och med 1,5" spruta kommer inte att gå tillräckligt djupt för att komma nära ditt hjärta eller lungor, och även då hade du träffat en mantel som du förmodligen inte kunde tränga igenom. Fyra bilder Jag föredrar inte så mycket heller. Jag lärde mig detta från att tävla i bodybuilding. Skotten i mina fyrdukar suddade separationen i benen lite från svullnad, och att halta runt är inte så roligt i alla fall. Ärligt talat, mina huvudsidor på denna punkt är glutes och lats.

Latskott är inte så illa som du kanske tror. Det är en enorm muskel och det finns gott om utrymme att gå upp och ner. Utrustning som gör ont på andra ställen är inte lika dåligt i lats, speciellt om du injicerar dem och sedan tränar ryggen. Jag har funnit att det hjälper till att sprida oljan och få blodet att röra sig i området och hålla smärta efter injektion till ett minimum. Mitt huvudområde är ungefär 3 "under min armhåla, och även om du skulle tro att det finns många vener i området, har jag aldrig slagit en ven i mina lats, och jag har skjutit mina lats förmodligen hundratals gånger nu

En nybörjare behöver inte vara bekymrad över att ha mer än ett par olika injektionsområden. Som sagt, fokusera på glutes och eventuellt deltoider till en början. Det tar en stund innan ärrvävnaden bildas, och kom bara ihåg: den bygger snabbare när du kontinuerligt träffar samma område om och om igen.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!