KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

INJEKTIONSKOMPLIKATIONER

INJEKTIONSKOMPLIKATIONER
9th April 2020
Förr eller senare kommer du att få problem när du tar steroider, om du använder dem tillräckligt. Det finns en skillnad mellan smärta efter injektion och en infektion, och att känna till skillnaden kan betyda skillnaden mellan att läka dig själv snabbt, eller att du måste gå till akutmottagningen eftersom du är vid den punkt du behöver ditt ben amputerat (ja, det kan hända).

Infektioner orsakas vanligtvis av smutsiga redskap eller redskap som inte sattes ihop ordentligt. I de flesta fall beror det på att någon dum knull fick förhållandet mellan bensylalkohol och bensylbensoat fel, eller så försökte han sätta för mycket hormon i koncentrationen. Jag kommer att säga dig så mycket: det billigaste priset är vanligtvis inte det bästa redskapet!! Du får vad du betalar för!! Jag hör alla dessa killar rant och rave över olika labb och kommentera deras extremt låga priser. Och sedan några veckor senare berättar en kille människor att han har en knut i basketstorlek som kommer ut ur röven!! Detta är alltför vanligt idag med underjordiska laboratorier som dyker upp till vänster och höger.

Men låt oss bara säga att du får en infektion. En infektion kommer att vara varm vid beröringen och området blir svullet och inflammerat. Om så är fallet försvinner det vanligtvis på egen hand inom en vecka. Men det är bättre att vara proaktiv än reaktiv i det här fallet, så vad du behöver göra är att få någon form av antibiotika som doxycyklin, tetracyklin, amoxicillin eller penicillin. Nu är det uppenbarligen att gå till en familjevårdsläkare det bästa valet, men vissa människor har inte försäkring eller ekonomiska medel för att göra det. I det här fallet finns det webbplatser du kan köpa dessa antibiotika från, och vissa finns till och med i lokala djuraffärer. Jag har använt tetracyklin från fiskens akvarium i mer än ett tillfälle för att rensa mina infektioner. Det skadade mig aldrig lite och det rensade infektionen snabbt.

Jag kan inte kommentera andra former av antibiotika, men för tetracyklin är min rekommendation 1 000 mg / dag för de första dagarna. Om infektionen inte sjunker, stöta upp doseringen till 1 500 mg / dag. Om det inte avtar inom två dagar, då måste du gå till en läkare.ignorera inte en dålig infektion!Infektioner av vilket slag som helst kan förvandlas till kärnbränn och vid den tidpunkten kanske du tittar på att ta en bit av din röv kirurgiskt bort eller en amputerad lem. Det här är inte värt att försöka få muskler, så var smart med det!!!

Under mina 15 år med steroider har jag antagligen haft mindre än 5 infektioner. Och gissa vad? 4 av 5 infektioner kom förmodligen från samma källa!! Men jag har aldrig haft problem när jag har använt kvalitetsföreningar från välrenommerade platser.

Jag har varit på akutmottagningen totalt en gång på 15 år av anabolisk användning. Jag kan inte berätta exakt vad som hände här eller varför det hände. Allt jag vet är att jag injicerade lite Sustanon och strax efter att jag hade injicerat började benen på mina fötter att göra så ont att jag knappast kunde gå. Jag krypade runt min lägenhet på mina händer och knän. Nästa dag blev smärtan i mina fötter lite bättre, men min hals började bli styvare och styvare när dagen gick. När jag körde hem från jobbet var min nacke så styv att jag inte kunde vrida huvudet nog att titta in i bakspegeln när jag körde. Jag fick min far att köra mig till akutmottagningen och de kunde inte räkna ut det. De frågade mig om anabola steroider och jag sa till dem att jag aldrig har använt dem, av rädsla skulle försäkringen inte täcka problemet. Jag åkte hem den kvällen och tog lite ibuprofen och satte lite isig varm gel på halsen och gick till sängs. Jag vaknade och kände mig bra. Jag kunde inte berätta vad i helvete som hände, men injektionsflaskan kastades i soporna och avbröts omedelbart.

Slår en ven

Så jag är säker på att en av dina frågor är: "Vad skulle hända om jag slog i en ven?" Det är troligt vad som skulle hända med en oljebaserad steroid. Du kan känna dig yr eller lätt och måste sitta ner. Bröstet kan kännas hårt och du kan börja hosta okontrollerat i några minuter. I 95% av fallen stannar det efter några minuter och du kommer att må bra igen. Det kommer inte att döda dig om det bara är anabola. Slå nu en ven med något liknande Synthol, och det kan vara nattlig natt, baserat på den kemiska sminkningen från Synthol. Vilket för skivan är Synthol en dum sak att använda, och ja jag har använt den. Men vi kommer till det senare.

Hosta och smaka föreningar

Det finns vissa steroider som bara får dig att hosta när du injicerar dem. Trenbolone kan göra det för många killar, och Winstrol har gjort det för mig också. Ibland kan du smaka på saker efter att du har injicerat det, det är ganska normalt med vissa föreningar för att detta ska hända. Det betyder inte att något är fel eller att du har injicerat fel, det är precis vad som händer när det går in i kroppen. Det är inte ovanligt, så var inte rädd om det händer med dig. Som sagt, tren och Winny kan vanligtvis orsaka detta.

Dåliga injektionstekniker

Dåliga injektionstekniker kan också vara en anledning till oro. Vanligtvis är det bara en ökning av smärta efter injektion, men om du bor på en smutsig plats full av bakterier kan det definitivt också vara fallet. Att injicera för snabbt kan orsaka mer smärta, och naturligtvis kan injektion av bakterier orsaka infektion. Om din flaska steroider föll i hundburen och du fångade din hund som bär runt din injektionsflaska i munnen, ta inte bara in vialen och dra upp lite olja att injicera med. Om du är inlåst i fängelset, skulle jag förmodligen inte gå med en nål i injektionsflaskan efter att din betydande andra kostym klädde upp deras röv genom säkerhet. Du får idén, eller hur? Bra!!

Testosteronrök

Ibland kan du få influensaliknande symtom när du börjar cykla testosteron. Detta är inte ovanligt, och dessa symtom sjunker vanligtvis efter några dagar in i cykeln. Symtom på "testinfluensa" inkluderar huvudvärk, ömhet, extrem slöhet och aptitlöshet. Var inte oroad om du får testinfluensa. Det har varit min erfarenhet att det normalt försvinner ganska snabbt, och ju mer du blir van vid det tillförda hormonet i ditt system, desto mindre troligt kommer det att hända.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!