KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

IGF-1 LR3 FÖRKLARADE

IGF-1 LR3 FÖRKLARADE
2nd May 2020
IGF-1 är det hormon som är biprodukten av HGH-omvandling som produceras i levern. Killar som tar HGH tror ofta att HGH är ansvarig för deras resultat, när det i verkligheten är IGF-1-konverteringen som producerar resultaten. IGF-1 främjar många muskelbyggande egenskaper som inkluderar ökad kväveretention och ökad proteinsyntes. Det är också väldigt likt i struktur som insulin, och mellan näringsämnesbussning och kvävehållning kan IGF-1 LR3 ge dig en hel helvete av en pump i gymmet!!!

Du riskerar att gå lite hypoglykemiskt med IGF-1 LR3 och jag har funnit att jag vanligtvis var tvungen att äta några fler fuskmål när jag använde den. Samma sak gäller för HGH, det är svårare att dieta så strikt med dessa, men frekvensen av näringsupptag blir så snabb att ämnesomsättningen och termogenesen vanligtvis ökar trots att man äter lite smutsigare. Hur tror du att kroppsbyggare blir så mycket större idag? De använder produkter som gör att de kan äta tusentals fler kalorier per dag och bränna fett i samma takt som om de bantar!!! Var bara inte en av de killarna som använder det som en ursäkt för att äta vad han vill. Du kommer aldrig se ditt bästa ut med det, men det är min åsikt att ja, du behöver lossa dieten bara ett hår när du kör IGF-1 LR3 eller HGH.

Varför skulle du vilja använda IGF-1 LR3 istället för HGH? Tja, för det första är det snabbare att agera. Du kan köra IGF-1 LR3 i 4-6 veckors sprängningar och se många resultat, medan HGH tar månader. Men du måste veta att din IGF-1 LR3 är verklig. Låt mig säga er: det finns många falska injektionsflaskor med IGF-1 LR3 som flyter runt. Jag skulle undersöka olika källor och se vad andra har att säga om dem innan jag beställer det. Vissa killar säger att verklig IGF-1 LR3 är omöjlig att hitta, men jag håller inte med. Produktionskostnaderna för denna peptid är mycket billigare än HGH och jag vet att den måste göra något eftersom min pump är galen när jag är på den, och jag får hypoglykemiska effekter. Såvida det inte är något slags insulinpulver, kommer jag att satsa på att det har viss legitimitet till det.

En annan sak att fundera på är detta: vanligtvis när en källa har legitima produkter så säljer de inte bara en produkt som är falsk. Varför skulle de bära allt annat som kan undertrycka gyno, orsaka erektioner, få dig att solbränna, bota akne, framkalla sömn och hunger, men sedan sälja falska IGF-1? Jag köper bara inte halva skiten som dessa killar säger. Jag tror att deras diet är det som håller dem tillbaka, inte produkterna. Det finns två olika typer av IGF-1. Det finns regelbunden IGF-1, som har en halveringstid på cirka 15-20 minuter efter injektion, och sedan har du IGF-1 LR3. "LR-3" är en kemiskt modifierad version av IGF-1 som förlänger halveringstiden till cirka 20 timmar. Detta är IGF-1 du vill använda!!

Mätning och dosering av IGF-1 LR3

IGF-1 LR3 finns vanligtvis i 1 000 mikrogram injektionsflaskor. Om du lägger till 1 cm bakteriostatiskt vatten till det injektionsflaskan är varje "10" på din 1 ml insulinspruta 100 mcg. Jag har funnit att 50 mcg varje dag är en bra dosering av IGF-1 LR3, utan för många biverkningar. Den ena saken vi inte vill ha är den gud hemska HGH tarmen. Därför, om du håller den vid 50 mcg efter träning och begränsar cyklerna av IGF-1 LR3 till 4-6 veckor, följt av 4-6 veckor ledig, kommer du att vara klar.

Det finns många blandade recensioner om jag ska skjuta in i musklerna eller skjuta det subkutant, men jag skulle skjuta det intramuskulärt själv. Jag vet inte den exakta vetenskapen bakom allt, men jag har läst tillräckligt för att veta att det finns vissa anspråk på webbplatsförbättringar när jag använder IGF-1 LR3 (även om jag inte är säker på om det finns någon bestämd konsensus om dessa påståenden). Du kan antingen skjuta den subkutant eller intramuskulärt. Om du ska skjuta det intramuskulärt, är det bästa att göra skjuta det bilateralt efter ett träningspass. Så låt oss säga att du tränar biceps den dagen: du skulle lägga 25 mcg i varje bicep efter träning. Det är helt fint att hålla sig i en gymnastiksäck eftersom det inte går dåligt bara utan en timme eller två.

Många killar hävdar att det är bättre att blanda IGF-1 LR3 med ättiksyra. Jag är här för att berätta just nu att bakteriostatiskt vatten är helt fint, och dessutom har jag haft IGF-1 LR3 blandat med ättiksyra knullar upp armarna tidigare. Jag har fått skott att lämna knutar på mig och nästan förändra formen på min bicep tillfälligt. Det tog faktiskt några veckor att gå tillbaka till normalt utseende. Jag har inte det här problemet med bakteriostatiskt vatten. Förresten, du kan beställa bakteriostatiskt vatten online för några dollar.

Det kommer att se ut som om det finns väldigt lite i sprutan efter att du har dragit upp den. 25 mcg i en 1 ml insulinstift är ingenting, koppla ihop små klick och det är allt. Du kan välja att få tagna 0,33 ml så att mätning är lite lättare. Eftersom insulinstiftet är mindre är det lättare att se en mer exakt mätning utan närvaro av så mycket luft. Den svåra delen med att bara mäta så mycket i en 1 ml stift är om det finns någon liten mängd luft i toppen (som det vanligtvis finns), det är extremt svårt att se om det är 25 mcg, eller 30 mcg, eller bara 10 mcg. Vad vissa människor gör är att ladda stiften också med bakteriostatiskt vatten, bara för att ha mer substans att injicera där. Återbelastning innebär att dra kolven ur insulinstiftet och fylla insulinstiftet med lite extra bakteriostatiskt vatten från baksidan av tappen.

Rekonstitution och hållbarhet

Det är säkert att säga att IGF-1 LR3 har en hållbarhetstid på cirka en månad efter att den har blandats. Därför, om du skulle göra 50 mcg per dag, skulle en injektionsflaska vara 20 dagar. Men om du bara använder den på träningsdagar, bör en injektionsflaska med det få dig ungefär en månad. Typiska priser för en injektionsflaska varierar mellan $ 60 - $ 130, beroende på vart du åker. Jag skulle inte oroa mig så mycket om cykeln är perfekta 30 dagar, eller bara 27 dagar, eller om du tar slut på 28 dagar, eller vad som helst. Slå bara på en injektionsflaska av det och ta sedan en månad - sex veckor ledigt och upprepa om du vill. Du kommer att se några källor som säljer IGF-1 LR3-kit för ungefär samma kostnad som HGH-satser, och de finns i 10 separata flaskor som HGH gör. Jag är säker på att dessa källor till IGF-1 LR3 är mer kraftfulla, men jag skulle inte bara krita upp forskningskemiska webbplatser som säljer det som allt falskt. Jag vet vad det gör för mig när jag är på det och det är ingen placeboeffekt.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!