KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

HUR VET JAG OM MIN TESTOSTERON ÄR LÅG?

HUR VET JAG OM MIN TESTOSTERON ÄR LÅG?
17th May 2020
Ibland kanske du inte tror att testosteronnivåerna är låga. Din kropp är så anpassad att fungera på under genomsnittliga testnivåer att du inte har någon aning. Men som en allmän regel kommer du att uppleva extrem trötthet hela tiden, kanske brist på sexlyst, problem med att bränna kroppsfett, svaghet, ångest och depression. Du kan ha alla dessa symtom eller så kan du bara ha ett par. När jag var borta från testosteron i cirka 8 veckor innan jag fick ett manus, var min ångest helt hemsk!! Det var den värsta ångest som jag någonsin har upplevt i mitt liv och ingenting i mitt liv kändes rätt.

Men jag visste vad jag gick igenom, det är skillnaden mellan andra män och mig. Jag visste att jag bara måste vänta tillräckligt länge för att dessa nivåer skulle sjunka tillräckligt för att få ett recept. När jag fick mina hormonnivåer kontrollerade mitt totala testosteronantal bara 89. Nu finns det några olika referensbord som finns ute nu, men i allmänhet anses allt som kommer in vid 350 ng / dl - 1100 ng / dl vara normalt. Men du måste gå igenom symptomen också. Till exempel skulle jag kännas som en total skit med en testnivå på 450 ng / dl medan någon annan känner sig bra. Det är mycket personspecifikt.

Dessutom har dina östrogennivåer mycket att göra med hur du känner dig också. Din testosteron kan vara normal, men dina östrogennivåer kan vara förhöjda. Så något som ett antiöstrogen kan vara allt du behöver ta. Men det första steget i processen är att komma till en läkare och prata med honom om att testa din hormonpanel. Ett bra dokument kommer att kontrollera om ditt totala testosteron, din nivå av gratis testosteron (som är det faktiska testosteron som din kropp kan använda som är tillgängligt vid den tiden), dina östradiol- och östrogennivåer och dina IGF-1-nivåer. Det är också en bra idé att kontrollera sköldkörteln och innan de skriver ett recept, kommer de flesta läkare att vilja göra en prostatakontroll.

Jag rekommenderar starkt att du söker i ditt område efter en läkare som är specialiserad på anti-aging och hormonersättning. Du kanske tycker att en endokrinolog är det bästa alternativet på din vistelseort. Jag skulle göra min forskning först. Du skulle bli chockad över hur många allmänläkare som absolut inte vet något om detta ämne!! De är rädda för att förskriva något de inte vet något om och ser på det som ett ansvar.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!