KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

FÖRDELARNA MED ATT DONERA BLOD

FÖRDELARNA MED ATT DONERA BLOD
20th May 2020
Din läkare kanske vill att du börjar donera blod om du är på testosteronersättning. Men även om han inte nämner det, är det aldrig en dålig idé att börja donera blod för att hålla dina organ friskare och dina laborationsnummer i schack. Att donera blod gör en stor skillnad i dina laborationsresultat och det är en hälsosam praxis att komma in på. Det antas att kvinnor statistiskt överlever män eftersom de har en menstruationscykel varje månad i över hälften av deras liv, och i denna process skapas nytt blod när gammalt blod spolas ut. Detta drar gifter ur kroppens organ och är på samma sätt som en detox för kroppen. Tänk på detta som att ge din kropp en oljebyte!!

För att donera blod måste du först hitta ett donatorcenter som Röda korset eller organisationen som hanterar bloddonation där du befinner dig. Du måste fylla i pappersarbete och / eller ett elektroniskt frågeformulär innan du får gå med. Detta frågeformulär frågar dig alla slags saker om din hälsa, sexuella praxis, tatueringar och resor på platser utanför ditt land. Det tar vanligtvis cirka 15-20 minuter att fylla i detta och du måste göra det varje gång du donerar.

Berätta inte för dig att du donerar för hormonersättning eller av terapeutiska skäl!!!De ska inte ta blod från människor som gör det av terapeutiska skäl. Allt de behöver veta är att du är en bra medborgare och gör din del för att hjälpa till!!

I många givarcentrum har du nu möjlighet att donera "helblod" eller vad som kallas "dubbla röda". Jag donerar alltid dubbla röda. Det är bara tillåtet att donera dubbla röda rötter var 120: e dag eller så, och den här processen innebär att du tar dubbelt så många röda blodkroppar som helblod och pumpar tillbaka din plasma och blodplättar in i dig. Det är ganska snyggt faktiskt: under donationen kan du se de olika delarna av blodet separeras i några olika påsar och sedan får din arm lite kall känsla när blodets komponenter återförs i kroppen. Jag var lite otrevlig första gången jag gjorde det, men efter några minuter var det inte så mycket!!

Att donera dubbla röda tar mig vanligtvis cirka 20-25 minuter eller så, och jag sitter oftast där på min telefon och kontrollerar e-postmeddelanden och gör vad som helst för att döda tiden. Det tar bara cirka 10 minuter att donera helblod. Med helblod får du donera varannan månad. Många killar väljer att donera helblod, men jag går alltid bara med dubbla röda. Och i all ärlighet känns det bra att veta att mitt steroidsmittade blod hjälper till att rädda liv!! Jag undrar vem där ute som går runt med mitt blod i dem?

Efter donationen uppmuntrar de dig att äta ett mellanmål innan du åker. Ibland hänger jag och tar lite popcorn och en drink och pratar med någon annan där vid snackbordet. All skämt åt sidan, det är en väldigt trevlig känsla när jag donerar, och människorna där är väldigt vänliga mot mig. Det är en ännu bättre känsla när jag raider på mellanmål och drycker och tar hem saker för barnens skollunchar också. De har inte klagat än, och några gånger har jag till och med fått T-shirts, bowlingbiljetter och kuponger för gratis glass. När du väl har kommit över dig som en skräp med en nål i venen är det faktiskt en ganska anständig upplevelse!!
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!