KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

EKV | TEST KICKER - MELLANCYKEL

EKV | TEST KICKER - MELLANCYKEL
10th April 2020
Cirka 4-5 år efter min steroidcykling träffade jag en kille som vände mig till Equipoise. Equipoise eller "EQ" skulle visa sig vara en av mina favoritföreningar. EQ är förmodligen en av de mest mångsidiga steroiderna som finns, och det visar sig bra för massuppbyggnad eller skärning. En annan fördel med EQ är hur prisvärd det är. Jag har funnit att det är en bättre förening för att hålla vinster efter att ha avslutat cykeln än många andra föreningar.

Jag försökte ta två flaskor och killen som anslöt mig sa till mig: "Jag vill inte ens ge den till dig om du inte har 3 injektionsflaskor av det." Så jag fick 3 flaskor EQ och jag körde den när han sa att jag skulle använda den. Jag laddade fram de första två veckorna med 800 mg / vecka och sjönk sedan till 400 mg / vecka under resten av cykeln. Han sa till mig att frontbelastningen skulle hjälpa den att "slå hårdare" när den kom in i mig. Jag kände mig som om det tog några goda veckor innan den sparkade in, men när det gjorde fick jag galna vaskularitet och god styrka. Jag tror att allt handlade om en cykel på 12 veckor. Jag delade injektionerna upp till 3 gånger / vecka och föreslår att du gör samma sak med EQ. Jag körde testosteron vid sidan av det vid 500 mg / vecka testenanatat.
  • Vecka 1-2: 800 mg / vecka EQ, delat upp i måndag / onsdag / fredag ​​skott på cirka 260 mg / skott (1,3 cc / skott eftersom EQ vanligtvis är 200 mg / ml), då sjunker du till 400 mg / vecka under de kommande 10 veckorna ( ungefär 0,7 ml / skott 3x / vecka). Dessa skott kanske inte kommer ut på exakt 800 mg / vecka eller 400 mg / vecka på grund av 3 skott / vecka uppdelade, men det är tillräckligt nära och kör bara in flaskorna tills du är klar.
  • Veckor 3-12: 400 - 500 mg / vecka test enanthat eller cyp injiceras en gång / vecka vid 2 cm eller 2,5 cm / skott (beroende på om testet är 200 eller 250 mg / ml).

Efter cykelterapi

På denna cykel skulle det inte vara en dålig idé att öka din Clomid-dos lite. Jag skulle gå 100 mg / dag på dagarna 1-10, sedan falla till 50 mg / dag på dagarna 11-20. Jag skulle också inkludera Nolvadex i din återhämtning och gå med 10 mg varje dag i en månad i rad, men började precis efter din sista injektion innan din Clomid-terapi börjar. Om någon typ av vattenproblem är ett problem kan du också använda Nolvadex under cykeln på 10 mg / dag. EQ håller vanligtvis inte mycket vatten, men du kanske märker lite från att ta testet till 500 mg / vecka.

Biverkningar av EQ kan inkludera fet hud, ökad aggression och möjlig håravfall. Jag har hittat EQ som också ger mig ett milt fall av paranoia om jag går över 400 mg / vecka, men det är inget galet att jag inte klarar av. EQ har ungefär hälften av vattenökningen än testosteron, så alla slags vattenproblem som troligen kommer att bero på testosteron över EQ.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!