KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

DOSERING VAR FJÄRDE DAG

DOSERING VAR FJÄRDE DAG
26th May 2020
Ett annat sätt jag ibland doserar föreningar är att gå en gång var fjärde dag. Jag tar en något högre mängd än jag skulle använda om jag går standard 2 dagar per vecka injektionsschema och jag träffade det var fjärde dag. Så till exempel, om jag skulle injicera på måndag så skulle min nästa injektionsdag vara fredag. Det är dagen du injicerar, 3 dagar ledigt mellan och injicerar igen dagen efter. Så nästa vecka skulle det vara tisdag och lördag, så vidare.

Jag kanske gör något som 150 mg Primo var fjärde dag, eller 125 mg Deca. Jag laddar upp mitt test i samma spruta som en annan förening och jag kommer att injicera dem varje fjärde dag. När du är på hormonersättning och du klistrar dig själv hela tiden regelbundet, är detta ett trevligt sätt att hitta ett lyckligt medium mellan att bara använda ett litet slag i ditt test, och inte känna dig som en stiftkudde. Detta gör att du bara kan gå lite längre mellan injektioner medan du fortfarande får den extra fördelen med en annan förening som används i en måttlig mängd säkert.

Jag känner killar som gör detta med andra föreningar som rekommenderas "minst två gånger / vecka". De slipper undan och har inga problem, men det är äldre och mycket erfarna individer. Jag skulle aldrig gå varje fjärde dag dosering om du är ny på en steroid som rekommenderas 2-3 gånger / vecka. Det beror på hur du reagerar på det. Jag kan nu köra skit som ska tas varannan dag och slå det två gånger / vecka och ha det bra. Ja, jag får fortfarande fantastiska resultat. Jag tror att orsaken till att biverkningarna inte är lika utbredda för mig som många andra killar beror på att jag alltid kör ett långt kedjetest och vanligtvis en aromatashämmare som Arimidex eller Aromasin, så sidor som östrogenfluktuationer eller ökningen och fallet av testosteron hålls ganska mycket på avstånd. Jag skulle bara föreslå dosering varje fjärde dag om du är mer erfaren.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!