KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

DIANABOL - GRUNDLÄGGANDE STEROIDCYKEL

DIANABOL - GRUNDLÄGGANDE STEROIDCYKEL
6th April 2020
Min andra cykel var en enda Dbol-cykel. Jag gjorde min andra cykel cirka 12 veckor efter min första testosteroncykel. Återigen kommer du att höra många människor råda mot en enda Dbol-cykel. Men jag är allt för en Dbol enda cykel för en nybörjare. Jag fick bara 20 kg av Dbol. Massor av gamla skolor killar körde Dbol av sig själv, och återhämtning kommer alltid att vara en fråga om testosteron är i blandningen eller inte. Jag säger inte att inte använda testosteron med det om du har det, men att inte ha det skulle inte hindra mig från att använda Dbol som nybörjare.

Det finns flera olika märken av Dbol där ute idag, men det bästa jag någonsin har använt var dessa jättevita flikar från Ryssland som heter Naposims. Jag är ganska säker på att dessa är nästan obefintliga nu, men om du kan hitta dem så ta dem!! En annan typ som är bra är de rosa thailändska flikarna. De flesta Dbol finns i 5 mg flikar, men flera laboratorier producerar 10 mg, 20 mg och till och med 50 mg flikar nu. En bra dos för första gången Dbol-användare är 25 mg / dag under 6 veckor. Jag kände mig alltid starkare när jag doserade hela dagen jämnt, snarare än att ta allt på en gång. Så om dina flikar är högre mg, kanske du vill få en piller skärare och dela upp dem. Styrka vinster från Dbol är inget annat än galen. Jag blev extremt stark på endast Dbol, och jag tror att jag vid den tidpunkten hade bantat 335 pund för 10 reps. Detta var min andra cykel och för cirka 14-15 år sedan.

Biverkningar av Dbol kan inkludera: ökning eller minskning av aptit, uppblåsthet, akne, gynekomasti, slöhet, ökad känsla av välbefinnande hos vissa användare, en minskning av andra, och möjlig minskning av sexdrift (detta är vanligare med högre doser ). Men en sak är säker: grejerna kan göra dig stark. Det tog i allmänhet ungefär 5-7 dagar för mig att verkligen börja känna styrkan från Dbol. Du vet att du är på legit Dbol eftersom vikterna bara känns lättare. Vikter du brukade använda med kan bli vikter som känns som uppvärmningsvikter. Men om det finns ett problem med Dbol är det det faktum att ökningar i storlek och styrka försvinner nästan lika snabbt som de kom på när du slutat använda den.

Jag har aldrig haft problem med gynekomasti (utveckling av kvinnlig bröstvävnad) under alla mina år med steroider men jag är bara inte benägen att gyno. Men du vill inte ta reda på det hårda sättet du är benägen att, så att använda någon Nolvadex skulle inte vara en dålig idé (eller åtminstone ha det till hands för fall). Återigen kommer Nolvadex i flikar och även som en flytande forskningsprodukt. Det doseras nästan alltid till 20 mg en flik eller per ml i en flytande version. 20 mg / dag Nolvadex bör vara mer än tillräckligt om du använder 50 mg / dag eller mindre av Dbol. 10 mg / dag ska vara tillräckligt för de flesta användare.

För din återhämtning efter cykeln använder du Clomid och Nolvadex tillsammans. Nolvadex hindrar östrogen från att binda till receptorer, vilket har en större möjlighet att uppstå när testosteronnivåerna sjunker. Många användare upplever inte östrogenuppbyggnad förrän återhämtningen, så att ta Nolvadex nästa månad efter att ha avslutat denna cykel är en bra idé. Återigen bör 10-20 mg / dag räcka under återhämtningen. Till skillnad från din testosteroncykel, kommer denna återhämtning att börja direkt efter att cykeln är över, eftersom Dbol är ur ditt system mycket snabbare än ett långverkande testosteron. Jag skulle gå 20 dagar på Clomid (börjar dagen efter att du slutat ta din Dbol) och 30 dagar på Nolvadex.

Om du har symtom på gyno med någon av dessa cykler bör du börja med nolvadex direkt och beställ sedan lite Letrozol.

Letrozole handlar om det starkaste där ute för att försöka faktiskt vända ny fibrös gyno, men jag tror inte att med de flesta doser föreslår jag att det skulle vara ett problem för alla som inte var särskilt benägna att gyno. Om du behöver något mer aggressivt för att undertrycka vävnadsbildningen, gå sedan med Letrozol på 2,5 mg / dag tills klumpen avtar. Återigen kan du beställa flytande Letrozole (Femara) från kemiska webbplatser online, om du inte har någon annan källa och behöver det snabbt.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!