KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

DEN PERFEKTA MUNTLIGA ATT KÖRA MED HRT...ANAVAR!!!

DEN PERFEKTA MUNTLIGA ATT KÖRA MED HRT...ANAVAR!!!
25th May 2020
Anavar sparkar bara röv, enkel och enkel. Jag har kört Anavar flera gånger än jag kunde skaka en pinne på, och det är en fantastisk oral sammansättning med minimala biverkningar. Den enda bieffekten jag någonsin fick av Anavar var en lätt upprörd mage och det dödade ibland min aptit lite. Men detta var på högre doser i intervallet 80-100 mg / dag. Anavar är nästan den enda muntliga än Proviron som jag skulle rekommendera att använda under längre varaktigheter än 4-6 veckor. En mycket säker dos av Anavar för män skulle vara rätt vid 30-50 mg / dag om de används under längre tid.

Jag skulle kasta Anavar i någon av de cykler som jag har listat ovan på 30-50 mg per dag i upp till 12 veckor, inga frågor ställs. Anavar kan vara dyr, men det är ett bra komplement till alla cykler!! Jag tror inte att jag skulle gå så länge som 20 veckor med det, men jag skulle inte ha några problem att gå 12 veckor med det. Det bör inte kasta levervärden för mycket vid 30-50 mg / dag. Du kanske märker små höjningar, men det är inget som du inte kan förbättra när du har kommit och ger det en månad. Du kan till och med bara köra Anavar tillsammans med din testersättningsdosering och få några fantastiska resultat.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!