KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

DEN ÖVERKOMPENSERANDE EFFEKTEN (HORMONERSÄTTNING)

DEN ÖVERKOMPENSERANDE EFFEKTEN (HORMONERSÄTTNING)
27th May 2020
OK, nu det jag vill prata om här är något som jag gillar att kalla "den överkompensera effekten". Den överkompenserande effekten är allt du behöver göra vid hormonersättning för att uppväga eventuella risker med testosteronersättning. Kommer du ihåg hur jag pratade om att ha testosteronersättning i några år och inte ha några hälsorelaterade problem?

Det jag talar om här är hur man tar hand om dig under lång tid. Jag tror att under ordentlig medicinsk övervakning, med regelbundet blodarbete, är testosteronersättningen relativt säker om du lever en hälsosam och aktiv livsstil!! Men bara vet att det är ännu viktigare att äta rent, hålla din konditionsträning och undvika vissa missbruk och laster i livet när du är på TRT.

Saker som att donera blod, konditionsträning och rent äta är vad som kommer att uppväga eventuella risker som skulle vara involverade längs vägen om du riskerar för negativt resultat under testosteronersättning. Jag tror att riskerna är mycket minimala om allt är intakt, och jag tror också att hälsokonsekvenserna av lågt testosteron överväger långt alla risker med ersättningsterapi. Men med det sagt, om du använder testosteron som en snabb lösning för en lat livsstil, om du är en alkoholist, som ständigt äter skräpmat, röker cigaretter eller något annat som kan påverka din hälsa negativt, kan du ha värre hälsoeffekter genom att tillsätta hormonersättning eller köra någon typ av testosteronderivat under en längre tidsperiod.

Konditionsträning

Jag har pratat om att skänka blod regelbundet, men vad kan du annars göra för att hålla dig så frisk som möjligt när du går runt vad naturen hade tänkt att dina hormonnivåer skulle vara i din ålder?

Tja, jag skulle hålla jämna steg med cardio för första gången. Detta behöver inte heller vara en cardio-maskin; korta viloperioder mellan uppsättningarna på gymmet är mycket fördelaktiga för att höja din hjärtfrekvens också. Ditt hjärta är den viktigaste muskeln i kroppen och chansen är stor om du har använt steroider under lång tid, då är ditt hjärta redan förstorat till en viss grad. En liten utvidgning av hjärtat är inte en stor fråga, men en betydande utvidgning av hjärtat kan vara.

Ät mindre

Jag skulle starkt föreslå en diet som är lägre i kalorier än vad du äter nu eller kanske har ätit för 10 eller 20 år sedan. Det har statistiskt bevisats att människor som äter lägre kaloridieter lever längre. Du behöver inte svälta dig själv här, men väldigt få män utöver 35 år bör äta mer än 3 000 kalorier om dagen regelbundet.

Jag har levt av en diet som är mindre än 3 000 kalorier per dag under de senaste 3-4 åren nu och det har inte haft så stor effekt på min muskelutveckling. Jag går fortfarande runt på ett litet 220 kg och om du frågar mig, till och med det är för mycket vikt för någon av min höjd att bära mer än 35 år (jag är 5'9 "och ensiffrig kroppsfett). Huruvida det är fett vikt eller muskelvikt, det är inte bra för ditt hjärta att behöva arbeta så hårt under större delen av ditt liv. När du blir äldre och går runt tyngre under en lång tid blir det verkligen inte lättare att förlora vikt. Om du är överviktig, skulle jag starkt föreslå att vi arbetar med det här just nu. Det kan vara svårt i början, men våra kroppar är ganska bra på att anpassa sig till förändringar. Jag är villig att satsa om du kan få ner kalorierna för en månad eller så skulle du vänja dig till det.

Koppla av

Jag har funnit att när jag åldras blir det bara svårare att koppla av ibland. Jag föreslår att du hittar en aktivitet som hjälper dig att koppla av och utöva detta regelbundet. Oavsett om det är en andningsteknik, en yogaklass, koppla av i bastun eller jacuzzin, eller sitta på en parkbänk och njuta av lite landskap, kom bara in på något regelbundet som hjälper dig att slappna av och koppla av.

Kanske skulle en ny säng hjälpa dig att koppla av mer på natten så att du lättare kan somna, eller en rutinmassage varje par veckor. Vad sägs om en syrestång eller ett av dessa nya hyperbariska syrekammare som dyker upp? Jag har fått folk säga till mig att dessa platser har förbättrat sömnen mycket.

Du kanske också vill göra en sömnstudie, och om du har sömnapné, fokusera sedan på att gå ner i vikt eller bära en CPAP-mask på natten så att du blir bättre vilad nästa dag. Avslappnande och ordentlig vila spelar en viktig roll i hjärthälsan, och personligen talar det en av mina största fall.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!