KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

DECA DURABOLIN | DBOL | TESTCYKEL

DECA DURABOLIN | DBOL | TESTCYKEL
12th April 2020
Till skillnad från många användare som använder Deca tidigt, försökte jag inte Deca på länge. Sedan cirka 5 eller 6 år efter att jag cyklade bestämde jag mig för att ge det ett skott (ingen ordalydelse avsedd). Deca skulle visa sig vara en förening som jag reagerade extremt bra på. Kvävretentionen och pumpen som mina muskler fick från Deca var otroligt. Det verkade också vara en sammansättning som jag fick förbättrade resultat med ju längre jag var på.

Du förstår, många steroider börjar fyska ut efter cirka 5 eller 6 veckor på dem, men Deca var alltid en som bara slog hårdare och hårdare för mig fram till slutet av cykeln. Det tar lite tid att komma in i systemet, så det här skulle jag föreslå att jag ska gå minst 12 veckor och 15 veckor är förmodligen ännu bättre. Jag använde denna cykel någon gång omkring 2004 när jag försökte bara få snabb storlek och inte bryr mig mycket om fettökning. Nej, jag hade inte synlig abs under denna tid, men jag var väldigt stor och lika stark som en oxa. Jag körde 35 mg / dag Dbol i 6 veckor, 500 mg / vecka testcypionat i 12 veckor respektive Deca i 12 veckor.

De flesta killar kommer att säga att du ska köra ditt test minst en vecka före slutet av din Deca, men jag har aldrig haft några problem som stoppade båda samtidigt. Mycket av tiden hade jag bara så många injektionsflaskor till hands, och att försöka köra vissa föreningar i olika längder tycktes bara komplicera saker mer. Nu kommer jag inte ihåg en solid vinst på 20 pund på detta, men kom också ihåg att jag vid denna tidpunkt hade några cykler under mitt bälte, och de dagarna på 20 pundvinsten var på väg. För någon mindre erfaren är det lätt att nå 20 kg av denna cykel, kanske till och med 25-30 kg om du äter tillräckligt.
  • Veckor 1-6: 25-35 mg / dag Dbol
  • Veckor 1-12: 300 mg / vecka Deca, 500 mg / vecka test
När jag använder Deca har jag aldrig hittat mycket fördel med att gå över 300 mg / vecka. Jag fick allt jag behövde av 300 mg / vecka och har alltid. Jag är gamla skolan hela vägen, och jag brukar leva enligt regeln om under ett gram / vecka totalt steroider (det är under 1000 mg / vecka totalt). Jag vågar inte utanför det sortimentet alls alls, och jag är en ganska jävla stor individ. Deca måste injiceras minst en gång / vecka. Injektioner två gånger i veckan kan vara nödvändiga om doseringen är högre.

Efter cykelterapi

Fortsätt med 1/2 mg per dag Arimidex en månad efter sista injektionen. Börja Clomid 2 veckor efter sista injektion så att estrar rensas innan Clomid börjar. Ta din Clomid på 100 mg / dag under dagarna 1-10, sedan 50 mg / dag dagar 11-20.

Biverkningar av Deca: den vanligaste biverkningen är "Deca dick". Det är uppenbarligen där din penis har svårt att bli upprätt eller förbli upprätt. Nu har jag upplevt detta ett par gånger och det är vad jag hittade med det: om jag höll min Deca på 300 mg / vecka eller mindre så höll det vanligtvis aldrig. Om mitt test var minst nära samma dos av Deca, höll det vanligtvis aldrig. Om jag tog Deca till 400 mg / vecka eller längre, skulle det hända mig. Den goda nyheten är: om detta händer dig är det vanligtvis inte förrän en väg in i din cykel. Det är förmodligen inte något du kommer att hända förrän du kommer om 6-7 veckor i, och åtminstone då är det kortare livslängd.

En annan biverkning som är vanligare med Deca än vissa andra steroider kan vara högt blodtryck. Om du är på BP-läkemedel, skulle jag undvika att använda Deca helt och hållet, och om du inte har en historia med förhöjd blodtryck, bör du definitivt hålla ett öga på det under din cykel. Du bör göra detta med valfri cykel, men definitivt med Deca. Andra biverkningar kan inkludera förhöjd kolesterol, håravfall, fet hud, gynekomasti och uppenbarligen naturlig testosteronsuppression.

Deca Durabolin är en progesteronbaserad förening. Av denna anledning vill du använda Arimidex under cykler över Nolvadex. Arimidex är ett mycket bättre val med en progesteron över Nolvadex, och 1/2 mg per dag borde räcka under denna cykel. Om det uppstår några symtom på gyno, avbryt cykeln och stöta din Arimidex till 1 mg / dag tills symtomen sjunker. Använd denna regel med vilken cykel som helst om du får symtom på gyno. Tidiga symtom på gyno kommer att vara känsliga eller kliande bröstvårtor eller en liten klump under bröstvårtan. Ibland kan du också märka en liten urladdning från bröstvårtorna om du klämmer ner dem. Jag har haft det här förut, och trots att jag har gjort det har jag aldrig haft några smärta eller klumpar i närheten av mina bröstvårtor. Jag fortsatte med cykeln och höll på med min Arimidex, och ingenting annat har hänt någonsin. Det hände bara en gång.

Medan nästan alla resultat när det gäller att få kroppsfett eller vattenhållning mestadels är dietrelaterade, är detta en cykel som jag förmodligen inte skulle använda om målet var att komma in i ensiffrigt kroppsfett för en tävling. Men mycket av detta beror också på din genetiska smink. En naturligtvis mycket mager kille (ectomorph) kan komma undan med att använda det här och se fenomenalt ut!! Men en naturligt större kille med mer kroppsfett (endomorph) skulle inte vilja använda detta för att försöka vinna en bodybuilding-tävling. Du kan köra den fram till några veckor från en tävling, och för 30 år sedan skulle det ha varit en konkurrenscykel. Men för närvarande finns det olika föreningar som skulle främja ett smalare och hårdare utseende när du skjuter på ensiffrigt kroppsfett.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!