KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

DBOL | TREN | TEST: SUPERMASSABYGGARE

DBOL | TREN | TEST: SUPERMASSABYGGARE
13th April 2020
Jag var ungefär 24 år gammal när jag gjorde denna cykel och det fylldes med massor av styrka och massa. Jag tror att jag hamnade runt 245 pund efter den här och jag började cirka 225 pund. Jag är säker på att detta inte är den trevligaste cykeln i levern, men det är inte som om jag aldrig har återhämtat mig från den. Jag hade tillräckligt med Dbol för att köra 6 veckors värde, tillräckligt med tren för att köra 6 veckors värde och tillräckligt med testenanthate för att köra 500 mg / vecka i 12 veckor. Så vad jag gjorde var att jag delade upp Dbol och tränade upp, med 35 mg / dag Dbol de första 6 veckorna och sedan bytte till 300 mg / vecka tren de kommande 6 veckorna. Uppenbarligen kördes testosteron hela cykelns 12 veckors varaktighet.

Min styrka var genom taket på denna cykel, och för kostnaden visade det sig vara en bra cykel att växa. Jag hade inget anti-östrogen under denna cykel, men om jag kunde gå tillbaka i tiden, skulle jag ha använt det för att hålla vattenvikt nere. Som jag sa tidigare är jag inte benägen, men jag packar på vattenvikt som någon annan. Vattnet började falla av när jag bytte till tren, men jag kunde ha sett mycket bättre ut om jag hade haft Arimidex i blandningen. Så jag skulle använda 1/2 mg varje dag med A-Dex om du kan.
  • Veckor 1-6: 30-40 mg / dag Dbol (delad hela dagen), 500 mg / vecka test cyp eller test enanthate (skott på 250 mg, 2 gånger / vecka)
  • Veckor 7-12: 100 mg 3 gånger / vecka tren, 500 mg / vecka test (skott 250 mg 2 gånger / vecka)

Efter cykelterapi

Återigen skulle jag gå 100 mg / dag Clomid dagar 1-10, sedan 50 mg / day Clomid på dagarna 11-20. Jag skulle använda 1/2 mg varje dag av Arimidex i 4-6 veckor efter cykeln och börja med det dagen efter ditt senaste skott. Återigen är det förmodligen bättre om du kan använda Arimidex under hela cykeln, du ser bara mycket bättre ut. Att ta hjälpmedel är mycket underskattat under cykeln, och jag har märkt att jag ser mycket, mycket bättre ut om jag har dem under hela cykeln. Återigen förstår jag att kostnader kan vara ett problem med något av detta. Är det världens slut om du inte använder den hela cykeln? Det är förmodligen inte. Jag har gjort massor av cykler utan Nolvadex eller Arimidex och jag hade det bra. Men detta kommer att vara personspecifikt, och tills du känner till din egen kropp och hur den reagerar på steroider skulle jag anta att det är bättre att vara säker och använda dem. Om något är det bättre att vara säker än ledsen ibland, och du vet aldrig om du är benägen eller har en benägenhet till ett progesteronbaserat läkemedel tills det faktiskt händer.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!