KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

AVANCERADE BYGGCYKLER

AVANCERADE BYGGCYKLER
10th May 2020
Cyklerna i detta kapitel är strikt för erfarna användare som svarar bra på högre doser av steroider och peptider. Det är visserligen inte doser som jag själv använder, på grund av det faktum att jag inte tror att mer alltid är bättre, jag försöker inte bli en professionell kroppsbyggare och jag kan inte spendera de pengar som behövs för att köra dessa typer av cykler , även om jag ville.

Du kommer att se att hjälpföreningar har högre doser för ökad säkerhet. Om du läser detta kapitel bör du nu veta vilka cykler du ska sätta ihop på egen hand. Du bör veta hur du justerar något för att passa dina individuella behov också. Dessa cykler är layouter och ska användas som mallar. Det finns ingen perfekt cykel. Om du vill följa dessa avancerade cykler exakt som anges, var min gäst. Om du behöver justera dem lite, känn dig fri. Du kanske behöver använda en ampull / dag snarare än 1500 mg / vecka ur en injektionsflaska? Gå istället med 1 amp / dag. Får du idén? Dessa cykler är mer inriktade på byggstorlek. Det finns ingen anledning att använda 1500 mg / vecka Winstrol eller 2000 mg / vecka Masteron. Dessa cykler bygger på mer grundläggande byggstenar av rå storlek: testosteron, HGH och insulin. En kille som använder en av dessa cykler är förmodligen redan på hormonersättning, och om han inte är det, reser han i den riktningen när dessa cykler är klara. Var smart... var säker!!!

*** notera: En ampull är ett förseglat glasflaska som vanligtvis innehåller den förmätade mängden ekvivalent med en dos av en steroidinjektion.

*** öppnande ampuller: Det är lättast att öppna en ampull genom att köpa antingen en ampullöppnare eller göra toppen på förstärkaren med en kökskniv och sedan snabbt fästa av toppen. Ta bara några torkskydd med en kökskniv och tag sedan i toppen och ta bort den snabbt. Ofta finns det små färgade prickar nära toppen av ampullen, och det är där du vill göra din skura.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!