KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia

ÄTER PÅ INSULIN

ÄTER PÅ INSULIN
5th May 2020
Till att börja med rekommenderar jag starkt att man inte använder insulin när jag strikt bantar. Du sätter dig bara i ett mycket farligt tillstånd med lägre näringsämnen och kalorier på insulin. För att inte tala, det är lättare att lägga på kroppsfett med insulin om du inte är försiktig. Jag ser bara inte fördelen med att använda det när jag minskar kroppsfett.

När du använder insulin bör du ha några proteiner / kolhydrater med några timmar. Vi gör inte något som intermittent fasta eller carbellastbelastning här. Du matar din kropp regelbundet under hela dagen!!! Efter injektion av insulin bör vara 10 gram kolhydrater per varje insulinenhet inom 15 minuter efter ett skott!!! Och kom ihåg, med Humulin-R, en annan måltid med 40-60 gram kolhydrater, 40-60 gram protein, och några hälsosamma fetter bör ätas 60-90 minuter från det!!!

Var alltid nära socker och mat. Kontrollera faktiskt att det är på dig!! Om du börjar känna dig svettig, irritabel, yr, skakig, hungrig, törstig eller få svett, vet du att du antagligen kommer att vara hypoglykemisk och du äter bättre några enkla sockerarter ganska jävla snabbt!!!

Köp en glukometer!! Dessa är ganska enkla att använda och det är bra att veta vad dina glukosnivåer är i alla fall, men ännu mer när du använder insulin. De elektroniska remsorna som du använder med mätarna är en engångsavtal, de kommer vanligtvis i flaskor med 50 remsor. Jag är inte riktigt säker på om du behöver ett doktorsskript för att få remsorna eller inte, men jag skulle föreslå att du går till din läkare och ber honom att skriva ett manus för de diabetiska testremsorna. Berätta bara för din läkare att du vill börja övervaka dina glukosnivåer regelbundet. Varje läkare bör skriva ett manus för det.

Högst 4-6 veckor på insulin!!! Du vill inte förvandla dig till en diabetiker, därför max 4-6 veckor!! Det är också svårt att inte samla lite kroppsfett på insulin. Jag skulle följa upp det med minst 12 veckor ledigt. Humulin-R, Novolog och Humalog kan endast användas på dagar du tränar om du föredrar, det skulle förmodligen vara bättre så att kroppen inte blir för vana vid den. Nu med 24-timmarsinsuliner som Lantus och Levemir, de du behöver ta varje dag.

Hur som helst, jag tillåter inte att använda det här, och hur du förvärvar det är upp till dig. Jag berättar bara hur du använder skiten på ett säkert sätt och vad du kan förvänta mig av det. Men jag tänker inte ljuga, när det gäller vinster i gymmet är detta en kraftfull skit!!! Insulin är det mest anabola du kan använda.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!