KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Injicerbara Steroider

trenbolonbas

En ester såsom propionat, enantat eller cypionat är en speciell karboxylsyra bunden till 17-beta-hydroxylgruppen i en steroid med en speciell avsikt, nämligen att förlänga uppehållstiden efter injektion av den speciella steroiden i kroppen. Genom fästning av en ester minskar steroidens vattenlöslighet medan fettlösligheten ökar. Den injicerade steroiden ackumuleras i muskeln och släpps långsammare ut i blodomloppet än om den hade injicerats oesterifierad. De respektive estrarna som kan användas skiljer sig i längd - ju längre esterkedjan är, desto långsammare degraderas depot av specialenzymer och frisätter respektive steroid.

allmän information om trenblone bas

Förestring av en steroid erbjuder både fördelar och nackdelar. En fördel har redan nämnts: förestrade steroider erbjuder en slags depåeffekt, vilket innebär att de måste injiceras mindre ofta. En nackdel är att den bifogade estern har en viss vikt och att en förestrad steroid innehåller mindre steroidaktiv substans än vad som kan förväntas. 250 mg testosteron-enanthat innehåller till exempel endast cirka 180 mg rent testosteron, 70 mg kan hänföras till enanthatestern. Idrottare som injicerar 1 000 mg testosteronnanatat per vecka resulterar därför i slutändan i "bara" 720 mg rent testosteron.

Detta är exakt fallet med trenbolon. 100 mg trenbolonacetat innehåller endast 87 mg rent trenbolon och 100 mg trenbolon enanthat ännu mindre, nämligen bara 72 mg. Om du gillar att veta hur mycket trenbolon du får, använd trenbolonbas.

Det används vanligtvis endast av idrottare, inte på grund av bristen på beräkning, utan snarare för att oesterifierad trenbolon verkar direkt efter injektionen och därmed hjälper idrottaren till en snabb och framför allt märkbar "kick".

I praktiken innebär detta att kroppstemperaturen stiger strax efter injektionen, många användare talar om regelbundna värmevågor. De som har pratat länge, fått erfarenhet av steroider och kan lyssna på deras kroppar, talar också om en snabb ökning av mentalt välbefinnande, som beskrivs som en typ av motivation. Många idrottare injicerar trenbolonbas två timmar före en tung träning, vilket också visas av kraften i studion. Ökningar med 10% och mer är inte en sällsynthet här.

Frågan huruvida användning av trenbolonbas är vettigt för muskelbyggande måste dock negeras. Halveringstiden för oesterifierad trenbolon är bara några timmar, så dagliga injektioner skulle vara nödvändiga för att bygga kontinuerligt med det. Av denna anledning föredrar de flesta användningen av trenbolon-enanthat eller hexahydrobenzylkarbonat, medan trenbolon-bas injiceras uteslutande på utvalda dagar före en tung träning eller dagligen under de senaste veckorna före en tävling för att ge musklerna den ultimata beröringen. Och här är trenbolon, antingen i form av bas eller med en bifogad ester, fortfarande en av de mest effektiva och mest användbara steroiderna.

biverkningar av trenbolonbas

Biverkningarna är de som är typiska för trenbolon, såsom ökat blodtryck, sömnstörningar, försämring av blodfettvärdena och ibland extrem svettning.

dosering och administration av trenblonbas

Nybörjare och kvinnliga idrottare använder vanligtvis inte trenbolonbas. Det finns säkert mer lämpliga aktiva ämnen.

I hobbyområdet används vanligtvis 50 mg varje dag eller varannan dag, medan konkurrerande och professionella idrottare ökar denna dos till 100-150 mg per dag, särskilt under de senaste veckorna av en diet, för att få maximal muskelhårdhet. Här används trenbolonbas främst med andra konkurrenssteroider som testosteronpropionat, stanozolol, drostanolon och / eller fluoxymesteron.

Kraftlyftare använder trenbolonbas i en dosering av 100-150 mg två timmar före en tung träningsenhet för att bli mer aggressiv och dra nytta av en enorm styrkaökning.

efter cykelterapi

Eftersom trenbolon starkt påverkar kroppens hormonproduktion på grund av dess progesteroneffekt är det hållbart efter cykelterapi. Två veckor före botningen slutar vanligtvis HCG och klomifen och tamoxifencitrat direkt därefter. För nandrolonderivat verkar den kombinerade användningen av klomifen och tamoxifencitrat vara mycket användbar.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!