KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Efter Cykelterapi (PCT)

toremifene (foreston)

Toremifene är en relativt ny typ av östrogenreceptorblockerare, som är godkänd i Tyskland uteslutande för behandling av bröstcancer. Det utvecklar både agonistiska och antagonistiska effekter och liknar således andra anti-östrogener som tamoxifen eller klomifen. I klartexten betyder detta att Fareston verkar i vissa vävnader östrogen, i andra vänder anti-östrogen. Allt du behöver veta om detta är här:

allmän information om toremifen

För kroppsbyggare är båda egenskaperna intressanta, eftersom östrogener inte bara har fientliga avsikter. De har en positiv effekt, särskilt i kalcium- och fettmetabolismen, dvs östrogener lagrar kalcium i benen och stärker dem. Dessutom kan de öka det goda kolesterolet (HDL, "High Density Lipoprotein") och sänka det dåliga (LDL, "Low Density Lipoprotein"), vilket är särskilt fördelaktigt för steroidanvändare som arbetar med aktiva ämnen som stanozolol eller boldenone som kan starkt negativt påverka blodfettvärdena.

effekterna av toremifen

Det främsta skälet till att antiöstrogener som toremifen används är emellertid deras antagonistiska effekt på bröstkörtelvävnaden, vilket särskilt uttalas i tamoxifen och toremifen. Toremifene upptar östrogenreceptorer i bröstkörtlarna, varför östrogener i blodcirkulationen inte längre kan docka och bli aktiva där. Toremifen kan sålunda förhindra svullnad i bröstkörtlarna och minska eller eliminera en befintlig gynekomasti. Toremifene har i vetenskapliga studier visat sig ha en lägre östrogen effekt än tamoxifen, men det kvarstår inte i att blockera östrogenreceptorerna i bröstkörtlarna. Båda aktiva substanserna ska betraktas som likvärdiga här.

Tyvärr visar toremifen inga antagonistiska effekter i fettvävnaden, varför kombinationen med starkt aromatiserande steroider inte är vettigt att förhindra överdriven ansamling av vatten och fett. I uppbyggnadsfaser kan ett sådant tillvägagångssätt till och med ses som kontraproduktivt, eftersom anti-östrogener hindrar bildandet av IGF-1 och därmed en minskning av fett och muskeluppbyggnad.

Effekten av toremifen på hypofysen och hypotalamus är ungefär jämställd med effekten av tamoxifen, med studiematerial sällan sett i detta ämne. Toremifene kan uppvisa en liknande effekt som tamoxifen vid terapi efter cykeln. Tills detta har bevisats i praktiken bör toremifen emellertid endast betraktas som ett effektivt botemedel mot gynekomasti.

dosering av toremifen

I praktiken tas 30 mg (motsvarande en halv tablett "Fareston") toremifen per dag över hela härdlängden och eventuellt avbrytningsfasen för förebyggande administrering mot gynekomasti. Det är viktigt att behandling efter cykel fortsätter med toremifen i 1-2 veckor till för att undvika en återhämtningseffekt på grund av östrogenet som fortfarande finns i blodet och endast hindras av toremifen.

För riktad användning mot en befintlig gynekomasti, beroende på omfattningen av det befintliga problemet, tas mellan 30 och 60 mg per dag, så länge svullnaden har minskat, vilket normalt är fallet inom 2-3 veckor. Kvinnor använder vanligtvis inte toremifen eftersom den största fördelen med detta östrogen är att bekämpa en gynekomasti, som kvinnor vanligtvis inte lider av. Toremifene används vanligtvis inte i tävling och professionell kroppsbyggnad. Tabletterna tas en gång om dagen.

Som nämnts finns det en viss risk för återhämtning i användningen av toremifen, så denna aktiva substans bör sakta utsöndras om den används för att bekämpa gynekomasti. För att göra detta halverar du helt enkelt mängden som används och fortsätter intaget i 1-2 veckor utöver den avsedda intagningsperioden.

biverkningar av toremifen

De oönskade biverkningarna liknar dem av tamoxifen, men förekommer mycket mindre ofta. Du måste förvänta dig värmevallningar, illamående, suddig syn, mage / tarmbesvär och humörsvängningar.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!