KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Injicerbara Steroider

testosteronfenylpropionat

Testosteron är ett hormon som främst produceras i testiklarna hos män. Det ansvarar för nästan alla sexuella egenskaper hos män. Den här specifika versionen är testosteron med bifogad fenylpropionatester. Testosteronfenylpropionat har en aktiv livslängd på 4-5 dagar. Släpp tidsmässigt, det är direkt i mitten av propionat (kort) och cypionat (långa) versioner av testosteron. Det rekommenderas att injicera testosteronfenylpropionat två gånger per vecka, även om många föredrar var tredje dag.

allmän information om testosteronfenylpropionat

Om Test Prop måste tas varannan dag och i en sträckning var tredje dag för att hålla blodserumnivåerna konstant, kan Testosteron Phenyl Propionate tas två gånger i veckan eller var fjärde dag. TPP är något längre i sina åtgärder än Test Propionate.

En annan stor fördel med detta ämne är det faktum att det inte orsakar smärta på injektionsstället som Test Prop. Få feedback från idrottare som vi hittade att många föredrar detta än Test Prop eftersom det fungerar mycket lika utan obehag på injektionsstället. På grund av tillgänglighet blev Test Prop mycket populärt bland användare och Testosteronfenylpropionat är inte särskilt känt. Men i teorin och i praktiken är testosteronfenylpropionat lika effektivt som testpropionat med större fördelar på administrationssvårigheter.

Nyligen fann vi också Nandrolone Phenylpropionate (NPP), som en av de bästa väl avrundade anabola. Det hjälper till att förstärka led- och ligament samtidigt som du får solid muskel- och storleksförstärkning. Att inkludera det i din staplingsregime för generellt goda vinster och gemensam välbefinnande är en framgångsrik kombination.

När man kombinerar testosteronpropionat (även en kort ester) är det nära Nandrolone fenylpropionat vid släpptid men inte optimalt eftersom det släpper en dag eller två snabbare än testosteronfenylpropionatet. När du kombinerar ditt testosteronfenylpropionat med testosteroncypionat är det inte heller optimalt eftersom cypionatet är längre än testosteronfenylpropionatestern och Cypionatet kommer att höja blodserumnivåerna efter NPP.

Tillgängligheten till ett perfekt testosteron att använda med testosteronfenylpropionat var alltid ett problem. Det som behövdes var ett testosteron som du kan rita i samma spruta som NPP som släpper minut för minut och dag för dag på samma sätt som NPP. Detta är en av de största orsakerna till att vi utvecklade Testosteron Phenylpropionate (TPP). TPP är något längre än Test Propionate men kortare än Testosteron Cypionate. TPP har samma ester som NPP och kommer att höja blodserumnivåerna på exakt samma tid.

Allt som återstår att göra för idrottaren är att bestämma om han vill att hans stack ska vara mer androgen eller mer anabol. Genom att blanda mer test än Deca får du alla styrkor och storlekar men har fortfarande ledskyddet från Deca. Om du vill ha en liten androgen effekt bara för att hålla sexlysten uppe och mer av anabola effekter ökar du deca-förhållandet och minskar testosteronet. Med andra ord kan du spela med mixen tills den passar dig bäst och har det bästa från båda världar från de två föreningarna som är exakt samma i släpptid men totala motsatser mot anabola androgena effekter.

Båda dessa produkter är relativt billiga och en perfekt kombination. Det ger dig (idrottaren) möjlighet att blanda efter dina behov. Du kan ha storlek och styrka eller hårt och magert beroende på blandat antal. Du kan justera din kombinationsruta när du följer med för exakta resultat och det kan göras i en enda spruta.

biverkningar av testosteronfenylpropionat

Biverkningarna av testosteron är vanligtvis dosberoende och den tidsperiod du stannar kvar i. Biverkningarna är väl kända och dokumenterade nu och vi kan diskutera detta i stor längd. Det har blivit lite tråkigt ämne att diskutera och upprepa i varje artikel du läser om testosteroner. Men låt oss nämna dem på sommaren. Listan är som följer - aromatisering i kroppen till östradiol (östrogen) som kan orsaka vattenhållning, kroppsfettökning och gynokomasti. Du kan kombinera ett antiöstrogen som Nolvadex eller Clomid för att i allmänhet ta hand om de flesta av dessa biverkningar. Dessa antiöstrogener kan alterneras med en mer effektiv aromatiseringshämmare som Arimadex men endast som ett alternativ och inte för fortsatt användning. Fet hud, akne och kropps- / ansiktshårtillväxt hos män och kvinnor är tydliga men också dosrelaterade och varierar från individ till individ. Män som har en genetisk benägenhet för håravfall kan uppleva accelererad manlig balding. Testosteron har inte hepatotoxiska effekter och levertoxicitet är osannolikt.

dosering av testosteronfenylpropionat

Jag har nyligen haft möjlighet att prova testosteronfenylpropionat i en av mina cykler. Jag tror att den främsta fördelen med detta är att underjordiska tillverkare inte är rädda för att dosera det till 200 mg / ml, till skillnad från andra korta (ish) estrar som propionat ... där 100 mg / ml är den typiska dosen.

Jag använde den på 200 mg varannan dag och fann att det räckte för att höja mina testosteronnivåer till ungefär 1,5 gånger den normala.

Mina vinster på testosteronfenylpropionat var typiska för alla typer av testosteron jag någonsin har använt (oavsett ester) även om vattenretentionen liknade propionat (låg).

Även om det inte var nödvändigt valde jag att injicera varannan dag även om den här föreningens aktiva livslängd skulle ha gjort att jag kunde injicera en gång var tredje eller till och med fjärde dag. Det är en naturlig match i en cykel med Nandrolone Phenylpropionate, eftersom båda kan injiceras samma dag med samma frekvens.

Eftersom vattenretentionen är låg med denna förening är det förmodligen den mest mångsidiga formen av förestrad testosteron som finns på marknaden ... den bygger massa som de långa estrarna, kräver inte mycket frekventa injektioner och orsakar inte vattenretention som cypionat eller enanthat.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!