KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Peptider

tb-500 (tymosin-beta 4)

Thymosin-Beta 4, bättre känd som TB-500, är ​​en extremt intressant peptid. På grund av dess extremt snabba allmänna och sårläkande effekt är det en typ av läkningsförstärkare för idrottare efter en skada att vara tillbaka på bollen så snart som möjligt, vilket kan vara en enorm fördel särskilt i styrketräning efter operation eller liknande. Du kan läsa allt om TB-500 här:

allmän information om tb-500 (tymosin-beta 4)

TB-500 är en peptid som kan användas för att främja läkning, öka rörelseriktningen vid skada eller lindra smärta vid skada genom att minska inflammation. Hittills är användningen hos människor inte utbredd och är för närvarande begränsad till människor som gillar att experimentera. Användningen inom hästsport är emellertid mycket vanlig eftersom det är ett receptfritt djurläkemedel. Det antas att det också används av professionella idrottare, till exempel fotbollsspelare, så att de är så snart som möjligt redo för användning igen.

effekter av tb-500 (tymosin-beta 4)

Det rekommenderas att injicera TB-500 i fall av akut skada, där erfarenheten har visat att läkningen är långsam eller i fall av kronisk skada som annars inte skulle läka.

I kroppen produceras Thymosin-Beta 4 i tymusen, en körtel som är den största bland barn och minskar i storlek med ökande ålder hos vuxna och som nästan inte finns hos äldre. TB-4 produceras också lokalt i olika celler och finns i synnerhet i sårvätska, liksom i en ganska hög koncentration i plasma hos vissa celler. I själva verket kan Thymosin-Beta 4 främja olika former av sårläkning, främja stamcellsproduktion och drastiskt minska inflammation. TB-500-peptidsekvensen är identisk med den aktiva regionen i Thymosin-Beta 4 och har många, och kanske alla, egenskaper hos Thymosin-Beta 4 i en form som är mycket billigare att producera.

Det är känt att TB-500 åtminstone delvis återupplöser tillväxten av hår som förlorats på grund av androgeninducerad håravfall och för att kunna ge en mörkare färg till åtminstone den del av håret som har grått ut. Dessutom rapporteras det att främja muskeltillväxt hos hästar. Det senare skulle kunna baseras på främjandet av stamcellsproduktion. Kroppsbyggare som har använt TB-500 för att främja läkning rapporterar i allmänhet inte en sådan effekt. Det är emellertid möjligt att denna effekt har inträffat men har tillskrivits andra orsaker, eller att denna effekt inte har inträffat, eftersom TB-500 vanligtvis endast används under perioder med skador som inte brukar vara en tid under vilken en tränad för de bästa vinsterna.

De typer av skador som hjälper till att läka inkluderar tendosynovit, trasiga muskelfibrer och stammar, men kan inkludera många andra typer av skador på muskler och bindväv samt hudskador. Om muskelskada leder till nedsatt flexibilitet kan TB-500 ge betydande förbättringar.

vanliga staplar till tb-500 (tymosin-beta 4)

Möjliga effektivitetsökningar genom en kombination av TB-500 med tillväxthormon eller en GHRP. Medan TB-500 enbart kan vara anmärkningsvärt effektiva, kommer åtminstone vissa människor att få bättre resultat genom att kombinera TB-500 med tillväxthormon än genom att använda TB-500 ensam.

Alternativt till den enda användningen av TB-500 kan de läkande effekterna också förbättras genom en kombination av TB-500 med en GHRP (såsom GHRP-2, GHRP-6, ipamorelin eller hexarelin) eller en GHRP / Mod GRF stack.

dosering av tb-500 (tymosin-beta 4)

Den vanligaste dosen är 2 eller 2,5 mg TB-500 två gånger i veckan under en period av 6 veckor, varefter injektionsfrekvensen reduceras till en eller två injektioner per månad som underhållsdos. Injektionen är subkutan.

Kunskapen om optimal dosering av TB-500 är mycket begränsad. Det ovan beskrivna doseringsschemat kan vara det mest effektiva eftersom det är det schema för vilket de flesta erfarenhetsrapporter finns. Det är också möjligt att användningsmetoden kommer att förändras med ökad kunskap och erfarenhet. Ett alternativt alternativ skulle till exempel vara att öka doseringsfrekvensen till 3 injektioner per vecka eller att öka dosen till 4 till 5 mg två gånger i veckan. Innan du fortsätter till ett sådant program skulle det emellertid vara bäst att testa standarddoseringsschemat först.

biverkningar av tb-500 (tymosin-beta 4)

Biverkningar av TB-500 är ännu inte kända, vilket också är relaterat till det faktum att det är en ganska ny peptid för mänskligt bruk och erfarenheten är begränsad.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!