KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Andra Produkter

sibutra 20 mg av syntra laboratorier

allmän information om sibutra

Det är den nya generationen sibutramin, som förutom sibutramin innehåller taurin, koffein och syneprin.

 1. sibutramin

  I Sibutra är det en så kallad anorektikum - en aptitdämpande sibutramin börjar med en naturlig process i kroppen, nämligen de kemiska reaktionerna i kroppen under matintaget. Om vi ​​tar mat till oss själva, expanderar magen och får nerven i magväggen att kommunicera detta till hjärnan. Nervändarna kommunicerar med hjärnan via messenger-substanserna serotonin och noradrenalin och informerar hjärnan att magen sträcker sig, vilket resulterar i mättnad. Denna kommunikationsprocess mellan mage och hjärna tar cirka 15 minuter. Serotonin och noradrenalin avlägsnas från dockningsplatserna i hjärnan efter arbete av neurotransmittorer.

  Sibutramine ansvarar för detta, där det förhindrar att budbärarämnena serotonin och noradrenalin transporteras av neurotransmittorer. Därför fungerar sibutramin som en serotonin-noradrenalin återupptagshämmare. Som ett resultat stannar messenger-substanserna längre på dockningsplatserna och utvecklar sin effekt där; mättnadskänslan inträffar snabbare och varar längre. Detta resulterar i omvänd aptitundertryckning, och denna effekt av sibutramin är tyvärr bara några veckor. Intaget av sibutramin är därför begränsat på grund av en förlust av effektivitet om man lämnar hälsoaspekter utanför.

  En annan effekt av sibutramin är en ökning av termogenesen, vilket är en ökning av kroppens värmeproduktion, vilket i sin tur leder till ökad energiförbrukning.

  Enligt den mest citerade studien förlorade mer än 20% av feta personer mer än 10% av sin kroppsvikt. Ytterligare 55% av patienterna kunde minska sin vikt med 5%, vilket är ett mycket anmärkningsvärt resultat, om det appliceras på en idrottsman nen kropp.

 2. koffein

  Även om forskning om kopplingen mellan koffein och vikt inte är definitiv, finns det några teorier om hur koffein kan påverka vikten, inklusive:

  • Appetitundertryckning: Koffein kan minska din önskan att äta under en kort tid, men det finns inte tillräckligt med bevis för att långsiktigt konsumtion hjälper till att gå ner
  • Kaloriförbränning: Koffein kan stimulera termogenes - ett sätt din kropp genererar värme och energi från att smälta mat

 3. taurin

  Taurin är ett ämne som produceras i kroppen och förvärvas genom konsumtion av kött och fisk (främst). Det har många biologiska funktioner: förutom att stödja neurologisk utveckling är det en nyckelkomponent i gallsyra. Det tros hjälpa nedbrytningen av fetter och absorptionen av näringsämnen.

 4. synefrin

  Synephrine används mest för dess stimulerande effekter och dess förmåga att stimulera ämnesomsättningen och främja viktminskning. Detta underbara ämne verkar vara mycket effektivt för att minska aptiten och stimulera lipolys (fettförbränning). Det fantastiska med synephrine är att det verkar kunna öka ämnesomsättningen och minska aptiten utan att påverka blodtrycket eller hjärtfrekvensen.

dosering och administrering av sibutra

Sibutraminmetaboliter har en halveringstid på 14-16 timmar, varför en dos en gång dagligen till frukost är tillräcklig. Det startas vanligtvis med 10-15 mg, vilket i de flesta fall bör leda till önskat resultat. Om denna dos inte är tillräcklig kan den höjas till maximalt 30 mg, vilket bör vara den absoluta övre gränsen. Under intaget bör blodtrycket alltid hållas i åtanke.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!