KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Peptider

selank

Ökad uppmärksamhet, främjad koncentration samt undertryckande av ångest. Dessa är en liten del av effekterna av peptiden Selank. Båda idrottare använder denna peptid för allmänt välbefinnande och fokus under träning, liksom studenter och affärsmän för att lära sig och arbeta bättre. Allt du behöver veta om denna peptid kan du läsa här:

allmän information om selank

Neuropeptiden är den syntetiska versionen av peptiden Tuftsin som egenproduceras av kroppen. Selank tillhör hexapeptiderna och har ett brett spektrum av effekter och applikationsområden. Selank används bland annat i amerikansk medicin för att bekämpa ångest och fobier. Effekten av Selank är mycket lik effekten av de lugnande bensodiazepinerna, men utan att bedöva, så lugnande biverkningar. Som ett substitut för extrema mediciner som ångestdämpare och nootropics, kan Selank användas för att bekämpa depression, rädsla och ångest i allmänhet. Dessutom minskar Selank mental stress, vilket i sin tur har en positiv effekt på olika områden.

Selank är nära besläktat med peptiden Semax, också en nyligen utvecklad peptid. Men Selank borde vara den mycket effektivare varianten av dessa två peptider. I Tyskland är dessa peptider fortfarande mycket okända på grund av bristen på marknadsföring och okunnighet inom detta område.

effekter av selank

Selank fungerar som ett bättre nootropiskt medel på grund av dess ovan nämnda nära likhet med kroppens egen peptid Tuftsin. Det ökar således användarens fokus och allmänna koncentrationsförmåga, minskar mental trötthet, skärper den mentala skärpan och ökar minneskapaciteten för inlärningsprocesser. Den första märkbara effekten är vanligtvis stabiliseringen av humöret samt ett kraftigt förbättrat allmänt välmående.

Förutom de nämnda effekterna hjälper Selank också till ett mycket kraftfullare immunsystem. Detta märks till exempel i det faktum att användare blir mycket mindre benägna att bli sjuka, även om de utsätts för extremt smittsamma influensainfektioner i deras miljö.

effekter av selank i översikt

  • Förbättrad lärande och minnesprestanda
  • Ökad uppmärksamhet
  • Ökad mental klarhet
  • Ökad nyfikenhet
  • Förbättrad hjärnaktivitet
  • Bekämpa rädsla
  • Stärka immunförsvaret
  • Minskad beroendeframkallande potential
  • Humör stabiliserande

dosering av selank

Användningstiden är mellan 10 dagar och det öppna slutet, beroende på vad användaren använder det för.

Den subkutant injicerade dosen varierar mellan 250 mg och 3 mg beroende på applikationsområdet. Till exempel bör de som använder Selank för examensförberedelser eller affärsmöten gå bra med en dos på 250-500 mcg. Doseringar utöver denna gräns används för att bekämpa depression, svår ångest, etc.

Låga doser, 250-500 mcg, räcker för att injicera en gång om dagen på morgonen. Högre doser ska delas in i två injektioner, morgon och kväll.

biverkningar av selank

Vid doser mellan 250-500 mcg är inga biverkningar kända. På grund av den mycket milda toxiciteten hos Selank kan en högre dosering leda till trötthet.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!