KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Peptider

mgf (mekano-tillväxtfaktor)

Liksom den välkända PEG MGF är MGF en peptid som inte borde saknas i de flesta peptidstackar. På grund av dess styrka kan den öka effekten av andra peptider betydligt medan den ökar HGH-sekretion och IGF1-produktion. Allt annat om denna peptid kan hittas här:

allmän information om mgf (mechano-growth-factor)

MGF, kort för Mechano Growth Factor, är en variant av kroppens tillväxthormon IGF-1, även känd som IGF-1 EC. Det påverkar reaktioner i muskelvävnaden som uppträder under belastning och skador som cirkuleras genom eventuella tillväxtprocesser. MGF spelar en viktig roll i tillförseln och förstärkningen av tillväxthormoner, särskilt av IGF-1. Dessutom kan MGF starkt påverka mycket olika effekter såsom främjande av så kallade satellitceller, föregångaren till ny muskelvävnad, såväl som uppdelningen av dessa celler, vilket i slutändan leder till en kraftigt ökad muskeltillväxt och till stor del begränsar muskelminskning.

effekter av mgf (mechano-tillväxtfaktor)

När stimuli utvecklas i muskulaturen eller tunga belastningar utlöses, särskilt genom styrketräning, släpper kombinationen av testosteron, insulin och HGH det starkaste tillväxthormonet IGF-1 och matar de involverade hormonerna, vilket resulterar i en starkare effekt. Framför allt stimulerar denna tidiga skarvning den radikala bildningen av satellitceller, som i sin tur genererar ny muskelvävnad och generellt ökar befintlig muskelmassa. Dessutom accelereras proteinsyntesen. Detta är en av de enklaste men i slutändan mest effektiva hormonella processerna i kroppen. MGF tjänar således till att splittra hormoner så mycket att den slutliga IGF-1-frisättningen som är avgörande för utvecklingen av ny muskelvävnad och för tillväxten av muskelmassa i allmänhet.

Intressant, till skillnad från till exempel GHRP och andra peptider, där effekten kommer av ökad frisättning av tillväxthormon, kommer effekten av PEG MGF faktiskt från den IGF1-liknande strukturen i Mechano Growth Factor, IGF1ec, som fungerar nästan som IGF1, med en starkare anabolisk komponent.

dosering av mgf (mechano-tillväxtfaktor)

Liksom med många andra peptider är åsikterna från personligheter olika. Eftersom MGF (mekaniskt-tillväxt-faktor) har en effekt som liknar IGF - 1, många användare injicerar mellan 100 och 200 mcg uppdelade i var och en av de tränade muskelgrupperna.

Men som har konstaterats har effekten av MGF på lokal muskeltillväxt inte fastställts. Den mest effektiva metoden har varit att injicera 200 mcg subkutant 2 gånger i veckan, i bästa fall på icke-träningsdagar, med regelbundna intervaller, i 4 veckor.

MGF kombineras oftast med IGF1 LR3 eftersom det påverkar både insulinliknande tillväxtfaktor 1 och mechano-tillväxtfaktor, vilket ger den maximala muskelvinsten i kombinationen.

biverkningar av mgf (mechano-tillväxtfaktor)

Intressant nog, trots den kraftiga effekten av denna peptid, är mycket få regelbundna biverkningar kända i MGF. De kända biverkningarna inkluderar:

  • Trötthet
  • huvudvärk
  • Tillfällig vattenhållning

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!