KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Orala Steroider

metenolonacetat

Methenolone Acetate är en kraftfull anabola steroider som används i skärcykler för att upprätthålla muskelmassan när du klipper kalorier. Allt du behöver veta om detta ämne kan hittas här:

allmän information om metenolonacetat

Steroidmetenolon, vare sig det är en injicerbar enanthatvariant eller den orala acetatformen, är en något anabol, men kraftigare androgen steroid än länge misstänkt. Eftersom den inte aromatiseras är snabba massvinstar och en märkbar ökning av styrka absolut uteslutna. Metenolon orsakar en lätt, jämn muskeltillväxt under en längre tid. Eftersom metenolon kan bromsa kroppens testosteronproduktion ganska snabbt, bör behandling efter cykeln tas efter användning för att bevara maximalt den nyligen erhållna massan.

effekter av metenolonacetat

Om du tar metenolonacetat, kan du förvänta dig att se en bra mängd fettminskning och en viss mängd muskeltillväxt eftersom den binder mycket starkt till androgenreceptorn i kroppen - ännu starkare än testosteron, den kroppsanabola steroiden. Det orsakar också en högre kvävehållning i musklerna - vilket leder till snabbare återhämtningstider, bättre muskelhållfasthet och en stor pump. Detta innebär också att din kropp tar med dig alla kalorier du äter (i muskeltillväxt och återväxt) och säkerställer att om din diet slutar, kommer du inte att förlora alla viktiga muskler!

Om du planerar att starta din cykel, ta var som helst mellan 100-200 mg per dag, i minst 10-12 veckor, så att du kan ta ut det bästa av det. Kvinnor kan behandlas med lägre doser, t.ex. 50 mg, eftersom deras kroppsmassa är mycket lägre och fortfarande ger de resultat de vill ha.

Metenolonacetat är i allmänhet ganska säkert jämfört med andra steroider och inga större biverkningar har rapporterats, t.ex. en hög risk för levertoxicitet.

Metenolonacetat är förmodligen lika kraftfullt, när inte mer, än andra steroider, och har mycket färre biverkningar än andra ämnen. Men en mindre nackdel är att du bör använda detta minst två månader för att se uppenbara förbättringar, många misslyckas med att prova detta tillräckligt länge och resultaten är ofta lite besvikna.

Så det tar lite tålamod och beslutsamhet för att få de resultat du vill ha med detta som ditt huvuds läkemedel (du kan naturligtvis kombinera dessa med andra steroider för snabbare resultat).

dosering av metenolonacetat

Steroid nybörjare använder 75-150 mg per dag, vilket motsvarar 3-6 tabletter per 25 mg. Det rekommenderas att dela upp den dagliga dosen till tre punkter under dagen för att säkerställa en enhetlig nivå av aktiv substans i blodet.

Kvinnor använder 25-100 mg per dag, men bör vara medvetna om den androgena effekten av den aktiva substansen.

Avancerade idrottare använder vanligtvis inte den här aktiva substansen längre. Om du vill använda en anabole bassteroid, välj istället nandrolondekanoat eller boldenone undecylenat.

Metenolonacetat används också av tävlingsidrottare i en daglig dos på 150-300 mg oralt eller appliceras lokalt (med hjälp av en DMSO-innehållande kräm), även om den hoppade effekten är relativt liten. Eftersom metenolon kan påverka hormonbalansen och störa kroppens testosteronproduktion snabbt och effektivt, är en intensiv terapi efter cykeln användbar.

biverkningar av metenolonacetat

De potentiella biverkningarna av denna steroid beror på dess DHT-typiska androgena effekt. Det finns fet hud, hårväxt på kroppen samt förlust av huvudhår att nämna. I själva verket är den aktiva substansen metenolon, precis som stanozolol, ett annat DHT-derivat, känt för sin effekt specifikt i förhållande till en möjlig håravfall. Trots att metenolonacetat är en oral steroid, finns det bara en minimal toxisk effekt på levern. Detta beror på att tabletterna inte är 17-alfa-alkylerade, vilket också förklarar varför den orala versionen kräver en relativt hög mängd aktiv substans jämfört med den injicerbara varianten. Erfarenheten visar att 6 tabletter dagligen (motsvarande 150 mg aktiv substans) under en vecka som tagits ger liknande resultat, som om 200-300 mg metenolon-enanat injiceras varje vecka.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!