KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Peptider

melanotan II (MT-II)

Melanotan 2 var redan en känd peptid innan det stora antalet tillgängliga peptider blev känt. Det har varit och anses fortfarande delvis som ett vanligt komplement eftersom de anabola faktorerna för denna peptid inte spelar någon större roll. Vi klargör:

allmän information om melanotan 2

Melanotan 2, även kallad MT2, är ett injicerbart peptidhormon som används för att främja garvning av huden. MT2 verkar genom att stimulera alfa-melanocytreceptorer, som främjar bildningen av melanin som svar på exponering för solen. Om en viss mängd MT2 har använts inom den nuvarande så kallade minnesfasen för hudceller, gör den en person som om han / hon hade en genetiskt mörkare hudtyp.

effekter och relaterade doser av melanotan 2

Melanotan 2 måste användas i en viss dos för att vara effektiv. Beroende på individen är den kumulativa dosen vanligtvis mellan 10 och 40 mg, med skinniga hudar som vanligtvis kräver dosering i den övre änden av dosområdet. Beroende på den totala mängden som krävs och den dagliga dosen som är lämplig för individen måste MT2-injektioner påbörjas minst en vecka före den tid då en förbättrad solbränning behövs. Vanligtvis bör MT2-användningen börja minst en månad i förväg. Dessutom kan melanotan 2 också användas på cyklisk basis för att bibehålla en förbättrad garvningsförmåga hos huden. Dessutom kan melanotan 2 ibland användas för en sexuell effekt.

Melanotan finns typiskt i ampuller som innehåller 10 mg frystorkat pulver. Innehållet i injektionsflaskorna blandas med den önskade mängden bakteriostatisk eller sterilt vatten.

Ett exempel på en lämplig mängd vatten skulle vara 2,5 ml. När denna mängd vatten tillsätts innehåller den resulterande lösningen 4 mg melanotan 2 per ml. Om du till exempel vill använda en dos på 1 mg motsvarar det 0,25 ml eller 25 IE-märket på en 100 IE / ml insulinspruta. Injektion av lösningen kan vara subkutan, intramuskulär eller intravenös beroende på personlig preferens.

Melanotan 2 injiceras vanligtvis en gång dagligen, men om en person försöker denna aktiva substans för första gången kan injektionsmängden delas upp i två mindre injektioner per dag.

Det typiska dosområdet är 0,5 till 2,0 mg per dag med ett föredraget intervall från 0,5 till 1 mg per dag. Det är dock bäst att först utvärdera individuell tolerans med en lägre dos på 0,25 mg per injektion.

Användningen ska avbrytas om melanotan 2 orsakar problem med ökad tillväxt, en ökning av antalet eller en mörkare missfärgning av leverfläckar i det enskilda fallet.

Effekten av melanotan 2 varar länge. Det kan till och med vara så att det tar ett år eller mer för att merparten av effekten av en MT2-applikationscykel försvinner. Genom underhållscykler kan effekten upprätthållas över tid. För att upprätthålla effekten krävs som regel en två till tre gånger den mängd MT2 som behövs per år för den första användningscykeln. Denna mängd kan administreras antingen i form av 2 eller 3 användningscykler per år utförd på samma sätt som den första cykeln, eller i form av ett mer regelbundet system som innefattar samma mängd MT2 per år.

Om det inte finns någon fysisk erektil dysfunktion och åtminstone en viss grad av psykologisk libido finns, kan melanotan 2 kraftigt öka tendensen till erektion. Situationen kan vara lik den i pubertetsåren, då till och med början av en sexuell tanke eller till och med ingenting skapade en erektion. Allmän fysisk utmattning kan bli irrelevant. Dessa effekter kommer inte att hända för alla, men de förekommer hos många.

Sexuell användning kräver injektion minst 4 till 6 timmar före önskad effekt. Effektens varaktighet kan vara cirka 6 till 12 timmar efter början.

Den erforderliga doseringen är vanligtvis 1 mg, men i vissa kan redan 0,5 mg vara effektiv. Som riktlinje bör doseringen inte överstiga 2 mg.

effekten av melanotan 2 i översikt

  • slirar huden intensivt
  • kan öka sexlysten drastiskt
  • Kan förbättra muskeluppbyggnaden genom att förbättra det totala välbefinnandet

biverkningar av melanotan 2

Melanotan 2 kan ha anti-aptiteffekter, men sällan tillräckligt för att vara antingen ett problem under massuppbyggnad eller betydande stöd under en diet. Om håret är ljust i färg kan MT2 ge det en mörkare färg, med effekten på håret mycket mindre än på huden och i allmänhet uppfattad. Det är också möjligt att känslor av illamående, dåsighet eller trötthet uppstår. Alla dessa oönskade effekter försvinner snabbt om de alls inträffar. Det kan vara ökad tillväxt, ökning av antalet eller hyperpigmentering av leverfläckar. Dessa biverkningar, om de uppstår, kvarstår under en betydande tidsperiod eller är till och med permanenta. Därför bör effekterna på leverfläckar övervakas.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!