KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Efter Cykelterapi (PCT)

cabergoline (dostinex)

Cabergoline (varumärke Dostinex, cabaser, caber), ett svampderivat, är en potent dopaminreceptoragonist. Många studier har visat att cabergolin hämmar prolaktin. För närvarande är det det föredragna valet inom medicin framför äldre bromokriptin på grund av dess längre halveringstid och minimala biverkningar.

När du tar cabergolin utsöndras inte prolaktinet från hypofysen, vilket får prolaktinnivåerna att sjunka. Hos män är den mest kända effekten av prolaktin under och efter utlösning. Detta kallas den sexuella eldfasta perioden; under denna tid förlorar hanen intresset för sex och känner sig nöjd. Vi kommer att gå mer in på detta senare.

Det finns flera sätt vi kan använda caber i bodybuilding. Eftersom det är en dopaminagonist, tror vissa idrottare att de kan ta det för att ge sig själv ett adrenalinkick under ett sportevenemang. Dessutom kan tillägg av dopamin förbättra motoriska färdigheter och ge dig en fördel över din tävling. I teorin kommer du att kunna träna mycket hårdare och kunna ignorera smärta som pressar dina muskler till gränsen.

Det huvudsakliga sättet kroppsbyggare använder cabergoline är när de driver en förening som ökar prolaktinnivåerna i kroppen. Trenbolone förvandlas till prolaktin, och när du missbrukas kan du få prolaktinbaserad gynekomasti. Dessutom kan en spik i prolaktin lamslå din sexdrift. Även om du inte använder en förening som ökar prolaktin, kan caber fortfarande hjälpa till att normalisera din libido när du leker med dina hormoner.

Ett annat sätt caber kan användas i bodybuilding är genom dess mekanism för att härma dopamin som produceras från matintag. Har du någonsin haft en önskan efter oljig pizza i New York-stil, oreo-glass eller någon annan godbit som du vet att du inte borde ha? När du tar cabergolin kan dopaminen som släpps fungera som nöjeskemikalien, vilket kan få en bit av den pizzaen att tillfredsställa dig snarare än att äta hela pajen. Detta hjälper viktminskningsmål och hjälper dig att hålla dig mager.

Och slutligen, sova! Många kroppsbyggare som tar cabergoline rapporterar förbättrad sömn tack vare dopamin-efterlikningen. Detta gör att du kan sova mer, djupare och längre.

cabergoline och sex

Som nämnts tidigare, när en man ejakulerar under sex, spikar hans prolaktinnivåer upp vilket gör att han förlorar intresset för sex. Råttstudier har visat att cabergolin faktiskt minskar prolaktin i kroppen, så när du tar caber kan du återfå din sexdrift snabbare.

När vi är på cykel eller när vi går ut från en cykel kan vår sexlyst förändras. Ibland på bra sätt, men många gånger på dåliga sätt; särskilt när trenbolon är involverat. I det här fallet, om libido och sexdrift är ett problem, kan caber läggas till din cykel- eller postcykelterapi (PCT) för att hjälpa till att balansera prolaktinnivån.

biverkningar av cabergoline (dostinex)

Vissa kroppsbyggare klagar över magsmärtor på caber; men när det tas i rätt dos och med mat, är detta inte ett problem. Jag rekommenderar att du tar caber före sängen med en lätt måltid, det verkar vara det bästa sättet.

dosering av cabergoline (dostinex)

Som tidigare nämnts blåser cabergolin bort bromokriptin eftersom det har en mycket längre halveringstid på 3 dagar mot 12 timmar. Det är därför medicinska samfundet föredrar det och det borde du också. Många killar klagar över att caber är dyrt, detta beror mer på okunnighet från deras sida. De flesta kroppsbyggare förstår inte att du bara behöver ta det två gånger i veckan och doseringen kan vara mycket låg. Jag rekommenderar en kvarts mg (0,25 mg) per dos, vilket är ganska måttligt. Caber är ett mycket potent läkemedel och bör köras mycket konservativt, se till att du vet vad du gör med det.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!