KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Efter Cykelterapi (PCT)

exemestan (aromasin)

Läkemedlet "Aromasin" med dess aktiva substans "Exemestane" tillhör de selektiva aromatashämmarna och används i skolmedicin för behandling av avancerad bröstcancer. Vad exemestane (Aromasin) kan göra och allt du borde veta om det är här:

allmän information om exemestan (aromasin)

Exemestane dämpar aromataszymet och förhindrar således överdriven aromatisering av androgener till östrogener. Härmed fungerar exemestane mycket bra. En daglig dos på 25 mg resulterar i en minskning av den totala aromatasaktiviteten med cirka 98%.

Det är av särskilt intresse i detta sammanhang att värdet på 98% kan bibehållas i 5-7 dagar. Därför använder kroppsbyggare var 2-3 dagars halv till en tablett eller alternativt en fjärdedel tablett dagligen. En sådan dos är tillräcklig för att förhindra att testosteronnivåer på 500-750 mg per vecka aromatiseras.

Vid högre doser från 400 mg / dag har exemestan en svagt androgen effekt, men denna punkt är inte praktisk praktisk eftersom sådana höga doser är helt orealistiska på grund av det dyra priset. Tillverkaren "Pharmacia och Upjohn AG" motiverar den möjliga androgena effekten av exemestan med den nära relationen till androstenedion, ett prohormon.

effekter av exemestan (aromasin)

Exemestane ökar också det luteiniserande och follikelstimulerande hormonet (LH och FSH) oberoende av dosen, vilket förklaras av minskningen av östrogennivån och tillhörande återkoppling av hypofysen och efterföljande gonadotropinfrisättning. Av detta skäl används exemestane ofta i terapi efter cykeln. Den aktiva substansen exemestan tas oralt, varav huvuddelen redan förstörs av det första passet i levern. Tillverkaren rapporterar förlusten av aktiv substans på cirka 60%. Exemestane bör helst tas till en måltid med hög fetthalt eftersom det ökar resorptionshastigheten.

Med exemestane har den tredje selektiva aromatasinhibitorn i den nya generationen funnits sedan början av 2003, som dock, i jämförelse med anastrozol och letrozol, måste doseras oproportionerligt högre. Eftersom en 25 mg tablett exemestan kostar exakt samma som 1 mg anastrozol och 2,5 mg letrozol kan denna punkt dock försummas.

doser av exemestan (aromasin)

Idrottare använder exemestan främst med starkt aromatiserande steroider och använder från en halv till en hel 25 mg tablett var 2-3 dagar eller alternativt en fjärdedel tablett dagligen.

Tävlande kroppsbyggare som vill sänka sina östrogennivåer precis före en prestanda använder högre doser på kort sikt, upp till 25 mg per dag eftersom en starkare effekt önskas.

Kvinnor drar också nytta av denna aktiva substans, men intaget är bara vettigt för kvinnliga idrottare att uppnå lägsta möjliga fettinnehåll. Regelbunden användning ökar risken för virilisering.

Exemestan har nu också hittat sin plats i eftercykelterapi och används här med en kvarts till halv 25 mg tablett per dag.

biverkningar av exemestan (aromasin)

De kända biverkningarna av exemestane inkluderar värmevallningar, svettningar, huvudvärk, illamående, trötthet, depression och sömnstörningar.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!