KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Fettförbrännare

eca stack

Denna klassiska fettförluststapel har använts i många år av människor inom alla typer av sporter - kroppsbyggande, uthållighetsidrott eller idrottsidrott. Glöm inte mer den "vanliga Joe" som bara vill luta sig lite ut. Ändå ställer få människor sig de viktigaste frågorna: Är ECA-stacken säker? Är det effektivt? Finns det några alternativ? Därför kommer vi i denna artikel att gå i detalj för att undersöka ECA-stacken och dess användning.

hur det fungerar

ECA-stacken består av tre ingredienser - efedrin, koffein och aspirin. På egen hand kan efedrin och koffein ha vissa fördelar när det gäller fettförlust. Men när du kombinerar de tre föreningarna har de en synergistisk effekt som kan öka metabolismen med 10%. Detta kommer att resultera i större fettförbränningseffekter och resultat. Exempelvis har efedrin visat sig öka värmeproduktionen i kroppen (termogenes), vilket orsakar frisättning av lagrat fett. Vid denna frisättning används fettet som kroppens första energikälla. Samtidigt kommer koffein att göra att kroppen kontinuerligt bränner fett hela dagen, och det kommer också att öka ämnesomsättningen. Slutligen arbetar aspirin för att hålla kroppens temperatur stabil, vilket gör att efedrin och koffein kan arbeta längre.

dosering av ecastapel

ECA-stacken har två huvudsakliga verkningsmekanismer som kommer att leda till det slutliga målet för fettförlust - ökad ämnesomsättning och aptitundertryckning.

En typisk dos av ECA är 24 mg efedrin, 200 mg koffein och 80 mg aspirin tas tre gånger per dag. Detta skulle vara den maximala dagliga dosen som rekommenderas. Men det bästa sättet att köra ECA-stacken skulle vara att börja långsamt med 3 doser av 8 mg efedrin, 100 mg koffein och 80 mg aspirin per dag. Därifrån kan man långsamt öka doserna tills man når den rekommenderade dosen.

biverkningar av eca stack

Trots att den är mycket effektiv har ECA-stacken många möjliga biverkningar. Några av dem inkluderar ökat blodtryck, sömnlöshet, irritabilitet, ångest och binjuretrötthet. Av dessa skäl är det viktigt att denna stapel körs inte längre än sex veckor innan en minimipaus på två veckor tas. Lyckligtvis kan biverkningen av sömnlöshet minskas genom att du tar din sista dos minst fem timmar före sängen eller eliminerar den sista dosen tillsammans.

En annan biverkning är potentiell katabolism. ECA skiljer inte mellan fett och muskler. Därför, tillsammans med viktminskning och ökad ämnesomsättning, kommer ECA naturligtvis att leda till viss muskelförlust också. Detta skulle definitivt betraktas som en negativ bieffekt i kroppsbyggande eftersom mycket ansträngning görs för att få ytterligare muskelmassa, och ingen vill förlora det så lätt.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!