KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Stimulantia

dmaa (1,3 dimetylamylamin)

1,3 dimetylamylamin är också känt som DMAA. Det är en oerhört potent organisk förening och stimulant som utvinns från pelargoner. Även om det oftare används som ett tillägg före träning av idrottare och kroppsbyggare, har 1,3 dimetylamylamin också ett brett utbud av nootropiska effekter som kan förbättra mental prestanda.

dmaa (1, 3 dimetylamylamin) effekter

Även om alla verkningsmekanismer för detta tillägg fortfarande inte är fullt ut förstås, finns det allmän acceptans av experter och forskare att DMAA främst agerar för att frigöra den kraftfulla neurotransmitteren norepinefrin.

Detta är en av binjurens neurotransmittorer som styr våra nivåer av uppmärksamhet, fokus, energi, motivation och mental alertness.

Tillskottet tas normalt upp i blodomloppet genom tarmsystemet och kan sedan passera över blod-hjärnbarriären. Detta möjliggör effektivt inträde i det centrala nervsystemet.

Det finns också några bevis som antyder att 1, 3 dimetylamylamin stimulerar frisättningen av dopamin, en annan kraftfull stämning som förbättrar neurotransmitter.

Dopamine ansvarar för verkställande funktioner relaterade till fokus och koncentration samt för att kontrollera rörelse och fungera som en del av vårt positiva återkopplingssystem.

dmaa (1, 3 dimetylamylamin) fördelar

DMAA är en stimulant i centrala nervsystemet och det finns ett stort antal potentiella fördelar relaterade till kognitiv förmåga. I första hand innebär detta en avsevärd ökning av energi och fokus.

Detta kan hjälpa många människor från idrottare och studenter, att hålla hemma mammor till arbetare i en professionell miljö. Dessutom har DMAA varit känt för att höja sinnena och till och med leda till en känsla av eufori (troligen på grund av den ökade frisättningen av dopamin).

Tillägget är särskilt användbart för idrottare för viktträning. På grund av ökningen i energi kan det vara ett utmärkt hjälp före träning. Det extra fokuset och motivationen kan hjälpa till att minska din tolerans mot smärta, förbättra din uthållighet och låta dig driva igenom och genomföra intensiva träningspass.

En intressant fördel är vasokonstriktion, vilket innebär att det tenderar att begränsa blodflödet och är en effektiv metod för att stimulera muskeltillväxt med en mycket lägre intensitetsnivå. Blodtrycket kommer att öka med en dosberoende hastighet, men utan en motsvarande ökning av hjärtfrekvensen.

På grund av stimulerande effekter kan detta tillskott också vara värdefullt för fettförlust. Detta verkar ha en termogen effekt, vilket ökar ämnesomsättningen och möjliggör effektivare användning och förbränning av fett. Studier har visat att detta tillägg, i kombination med koffein och andra typiska kommersiella fettförbränningsingredienser, för att öka ämnesomsättningen med 35% över en placebo.

dmaa (1, 3 dimetylamylamin) dosering

Den typiskt rekommenderade DMAA-dosen är mellan 25 och 75 mg. Detta kan tas upp till flera gånger om dagen, men i allmänhet behövs och rekommenderas endast en daglig administrering.

Det används ofta cirka 30 minuter före en intensiv studieövning eller träning, eller när som helst när du tror att ett skott med extra energi kan komma till nytta.

De positiva effekterna av detta tillägg varar i några timmar, även om människor som inte upplever en energikrasch kan tycka att detta kommer att hålla ännu längre.

dmaa (1, 3 dimetylamylamin) biverkningar

Det har gjorts ett antal rapporter om biverkningar associerade med detta tillägg. Det vanligaste av dessa är en märkbar brist på energi eller "krasch" några timmar efter att ha tagit DMAA. Naturligtvis upplever vissa människor inte detta alls. Ytterligare biverkningar kan inkludera en betydande ökning av blodtrycket. I extremt sällsynta situationer kan det också leda till en ökad hjärtfrekvens.

De flesta av de farliga biverkningarna som har rapporterats till FDA beror på att användare tar mycket högre doser än rekommenderade. Många av dessa användare tar upp till 500 eller till och med 1 000 mg per dag. Vänligen överskrida inte 25-75 mg åt gången och begräns användningen till högst en eller två gånger per dag.

Du bör heller inte kombinera 1, 3 dimetylamylamin med andra stimulansmedel för centrala nervsystemet eller nootropics som har effekt på de adrenergiska systemen. Eftersom detta är ett stimulerande medel kan det också vara en bra idé att överväga att inte använda tillskottet varje dag.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!