KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Peptider

cjc-1295 med dac

CJC 1295 är en av de mest populära peptiderna förutom de kända GHRP 2 och GHRP 6. Den används mest i bunten på grund av dess andra styrka och styrkande egenskaper hos andra peptider. Du kan läsa mer om CJC 1295 här:

allmän information om cjc 1295

CJC-1295 är en injicerbar peptid som används för att öka produktionen av tillväxthormon. Denna peptid är ett hormon som frisätter tillväxthormon, även kallad GHRH. Detta innebär att det fungerar på samma sätt som GHRH och kan kallas GHRH.

Det är viktigt att inte blanda CJC 1295 med CJC 1295 utan DAC. Det senare är inte detsamma som CJC 1295. Om en peptid inte har en DAC, är den inte CJC 1295. CJC 1295 erbjuds ibland som CJC 1295 med DAC. Detta är inget annat än CJC 1295.

skillnad cjc 1295 och cjc 1295 w / o dac

Dessa två produkter, CJC 1295 och CJC 1295 w / o DAC, skiljer sig huvudsakligen i varaktighet. CJC 1295 w / o DAC har en kort verkningsperiod, vilket kräver en lägre dos vid små injektionsintervall, medan CJC 1295 har en längre verkningstid, vilket möjliggör en hög dos med mindre frekventa injektioner. Således är kvasi korta och långa estrar bundna till dessa CJC-typer, jämförelsevis som testosteron-enanthat och propionat.

CJC 1295 tillhör, som sagt, klassen tillväxthormonfrigörande hormoner, GHRH. GHRH är också namnet på det naturligt förekommande hormonet i kroppen, men den naturliga föreningen används inte inom området bodybuilding eller som ett högpresterande aktivt ämne på grund av de höga produktionskostnaderna och den extremt korta åtgärdstiden. CJC 1295 är en modifierad version av de första 29 aminosyrorna av GHRH i kombination med tillsatsen av ett Drug Affinity Complex eller DAC. Kombinationen av modifieringarna ger en halveringstid på cirka en vecka och stabila blodnivåer efter injektion.

effekter av cjc 1295

Den primära användningen av CJC 1295 är att tillhandahålla ökade tillväxthormonnivåer, vilket också resulterar i förhöjda IGF-1-nivåer. En ökning av dessa nivåer kan ha en mycket positiv effekt på fettminskning och muskeluppbyggnad. I allmänhet används en produkt från GHRH-kategorin inklusive CJC 1295 som ett alternativ till injicerbara tillväxthormoner och sällan kombineras med injicerbara tillväxthormoner.

Denna produkt är bäst lämpad för fall där du behöver stöd för din tillväxthormonproduktion eller en maximal eller nästan maximal ökning av tillväxthormonproduktionen, vilket helt beror på CJC 1295-varianten och injektionssättet. Detta beror på att blodnivån ger både CJC 1295 och CJC 1295 w / o DAC. De enhetliga nivåerna kan emellertid också ge mycket bra stöd för naturligt pulserande tillväxthormonsträng.

CJC 1295 ökar kroppens tillväxthormonproduktion på samma sätt som GHRH. Administrering initierar emellertid inte en frisättning av pulserande tillväxthormon. Eftersom CJC 1295 tillhandahåller stabila blodnivåer ökar den amplituden hos det naturliga pulserande tillväxthormonet kontinuerligt. CJC 1295 kan kombineras särskilt effektivt med en GHRP, eftersom verkningssättet för båda peptiderna inte bara tillför utan också ökar deras effekt, eftersom kombinationen säkerställer en ännu mer radikal frisättning av tillväxthormoner.

doserings- och administreringsform av cjc 1295 w / o dac

Injektionen kan göras subkutant, intramuskulärt eller intravenöst, beroende på det personliga valet. Om så önskas kan peptidlösningar appliceras från andra ampuller såsom till exempel en GHRP med samma spruta. Detta kan minska antalet injektioner.

Beträffande doseringen, bör en dos på 100-200 mcg CJC 1295 w / o DAC per injektion, som ska injiceras 3 gånger dagligen, liksom GHRP 2 eller 6, injiceras i HGH topptider för bästa möjliga effekt :

 • Injektion 1: På morgonen 15-20 minuter före frukost
 • Injektion 2: Omedelbart efter träningen 20 minuter innan träningen skakas
 • Injektion 3: 30 minuter innan du sover

CJC 1295 w / o DAC kan kombineras perfekt med en GHRP. Om du vill kombinera CJC 1295 med en GHRP, är den rekommenderade doseringen av CJC 1295 ovan rekommenderad mängd, medan GHRP-dosen är cirka 125 mg-250 mg. Peptiderna kan dras direkt samman.

dosering av cjc 1295

Vad beträffar doseringen rekommenderas en dos av 1000 mcg CJC 1295 per injektion två gånger i veckan, vilket möjliggörs av det bifogade läkemedelsaffinitetskomplexet, vilket gör CJC 1295 till en långvarig peptid som nämnts ovan.

effekten av cjc 1295 och cjc 1295 w / o dac i översikt

De kända effekterna och fördelarna med dessa CJC 1295-varianter inkluderar alla typiska GHRH- eller GHRP-faktorer:

 • ökad sexuell drivkraft
 • minskar magfettet
 • förbättrar energi och vitalitet
 • förbättrar hudens struktur
 • förbättrar uthållighet
 • påskyndar sårläkning
 • stärker hjärtat
 • förbättrar immunsystemet
 • ökar radikalt IGF1-produktionen
 • ökar sömnkvaliteten
 • förbättrar bentätheten
 • förbättrar proteinsyntesen
 • förbättrar organfunktionerna
 • positiva effekter på ögonen

biverkningar av cjc 1295 och cjc 1295 w / o dac

Relativt sällan, vid användning av CJC 1295 peptider, kan oönskade biverkningar som är förknippade med överdriven användning av tillväxthormoner, såsom smärta orsakade av komprimering av nerver, huvudvärk, överdriven vattentäthet eller minskad insulinkänslighet, vilket ofta resulterar i trötthet . Anledningen till detta är stimulering av en högre tillväxthormonproduktion än vad som skulle vara tillräckligt för det enskilda fallet. Lösningen på detta problem är att avsluta användningen av CJC 1295 tills problemet har försvunnit och att använda en lägre dosering när användningen fortsätter.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!