KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
SARMs
YK-11, 4mg/tab (50 tabs), Magnus Pharmaceuticals

YK-11

4mg/tab (50 tabs)
Magnus Pharmaceuticals
|
741,00 kr

Antal :   

YK-11

En selektiv androgenreceptormodulator (SARM), som sägs fungera mer effektivt än konventionellt testosteron utan de steroidtypiska biverkningarna, och också är en mycket populär myostatin-hämmare, är den nya och fortfarande outforskade, men tillgängliga SARM med namnet YK -11. Allt du behöver veta om detta ämne är här:

allmän information om YK-11

YK-11 är en ny oral SARM, en selektiv androgenreceptormodulator, som parallellt med dess verkan som SARM också fungerar som en myostatin-hämmare. YK-11 har oerhört hög biotillgänglighet och det har också visats att YK-11 binder mycket selektivt till androgenreceptorerna i muskelvävnaden. Även om mycket forskning fortfarande är nödvändigt med detta ämne, är det uppenbart att YK-11 verkar mer anabola än testosteron, utan de steroidliknande biverkningarna. Hämningen av proteinet myostatin (GDF-8) utlöst av YK-11 bidrar också till det faktum att den anabola potentialen för detta ämne är avsevärt högre än i de hittills tillgängliga SARM: erna.

effekter av YK-11

Hittills har det visats att effekten av YK-11 är mycket starkare än hos LGD-4033. Det konstaterades att YK-11 har starkare anabola egenskaper jämfört med LGD-4033 och lägre androgena biverkningar med samma dos. Under påverkan av YK-11 producerade dessutom muskelcellkulturer betydligt mer anabola tillväxtfaktorer än under påverkan av DHT, dvs dihydrotestosteron, som är den mest bioaktiva formen av testosteron. YK-11 tillåter muskulaturen utöver den allmänna effekten som SARM, på grund av den kraftigt ökade produktionen av follistatin, motsvarigheten till myostatin, en betydligt större tillväxtpotential. YK-11 får tydligen muskelceller att producera betydligt mer follistatin än de gör under påverkan av DHT. Proteinet myostatin, precis mittemot follistatinet, garanterar att muskeluppbyggnaden inte är begränsad i förenklade termer. Genom att hämma myostatin är muskeluppbyggnaden mycket mer omfattande och snabbare än normalt skulle vara fallet.

dosering av YK-11

I doseringarna talar man hittills om 2-10 mg uppdelat i 1-2 doser per dag för idealiska resultat. Denna låga dos visar i sin tur den starka potentialen hos denna SARM. Intagstiden bör inte överstiga 6-8 veckor. Även om lite är känt om undertryckandet av kroppens testosteronproduktion, bör man för säkerhets skull genomföra en så kallad PCT, dvs efter cykelterapi. Dessutom rekommenderas intag av zink medan du tar YK-11 som en naturlig aromatashämmare.

biverkningar av YK-11

Även om inga verkliga biverkningar har observerats sedan nyheten med denna SARM, är en undertryckande effekt på kroppens testosteronbalans trolig. Steroid-typiska biverkningar är till stor del uteslutna.

Den här artikeln är varken avsedd att ge råd eller uppmuntran angående ämnet, inte heller är den avsedd att föreslå ansökan, utan endast för att ge information om detta ämne!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!