KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Injicerbara Steroider
Veboldex, 250mg/ml (10ml vial), Thaiger Pharma

Veboldex

250mg/ml (10ml vial)
Thaiger Pharma
|
501,00 kr

Antal :   

boldenone undecylenate (equipoise)

För kroppsbyggare som vill öka mager kroppsmassa under en längre cykelperiod kan Equipoise vara ett bra komplement till din stack. Equipoise är en injicerbar anabole steroid och dess kemiska namn är Boldenone Undeclynate. Equipoise används främst av lyftare och viktlyftare, eftersom det är ett välkänt bulkmedel som ökar mager kroppsmassa. Med det sagt, delar EQ en del användbar användning i kretsen för styrketräning.

allmän information om boldenone undecylenate (equipoise)

Man kan också köpa Equipoise under olika andra handelsnamn, som Ganabol, Equigan och Ultragan. Läkemedlet används främst på grund av dess stadiga och gradvis ökande egenskaper. Eftersom det inte orsakar mycket vattenhållning, är EQ också sviteffektivt för att förbättra vaskulariteten.

Den grundläggande naturen hos Equipoise har två funktioner. Först - det är lika anabola som testosteron, och fungerar också som en androgen steroid. I jämförelse med andra massbyggande steroider som Deca, kan Equipoise-vinster vara relativt nedslående. Dess "torra" vinster kommer i en långsammare takt, och viktökningen som ses på EQ kommer inte att bli lika djup som Deca när den kördes i samband med Testosteron. Med det sagt, jag gillar användningen av EQ när det gäller styrkvinst och vaskularitet.

Om du vill ha den magra muskulösa looken på din kroppsbyggnad för Instagram, är läkemedlet ett idealiskt val att vara en del av din steroidcykel. En viktig sak med Boldenone Undecylenate är att det kan användas på båda sätten. Med andra ord att säga, om du vill använda läkemedlet tillsammans med andra starkare androgena steroider kommer det att vara ett värdefullt bulkmedel. EQ är extremt mångsidig och kan rimligt staplas med nästan vad som helst. Det är bra med Deca, Tren, Masteron, etc. Altemativt, om du vill använda Equipoise som en fristående steroid eller med Winstrol så fungerar det också som ett utmärkt skärmedel ... så länge du kan hantera aptitträngarna som EQ är mycket känt för att orsaka.

Men innan du börjar med det, låt oss kolla med några av dess användbara effekter. Boldenone Undeclynate är främst att föredra framför andra steroider eftersom det har olika hälsofördelar för sina användare. På grund av dess långsamma omvandlingsgrad till östrogen (aromatisering) har läkemedlet inga östrogena biverkningar. Kroppsbyggare kan ta EQ med lite märkbara negativa biverkningar från 600 mg till 1 gram per vecka. För det andra finns det ingen förekomst av viriliseringssymptom med denna steroid. Så kvinnliga lyftare kan använda den utan mycket rädsla för att orsaka permanent skada på reproduktionsorganen eller fördjupa sin röst.

biverkningar av boldenone undecylenate (equipoise)

Även om Equipoise är en relativt mild injicerbar, finns det också risker. Den mest framstående effekten av Equipoise är dess förmåga att öka antalet röda blodkroppar. Även om det är ett allmänt inslag i anabola steroider, har effekten i detta speciella läkemedelsfall något större grad. Om du någonsin har sett en styrlyftare klippa sig öppen och blöda en nästan svartaktig tjära ser färg .... ja, EQ-användning är förmodligen en bidragande faktor. En annan vanlig sjukeffekt av denna anabola steroid som användarna vanligtvis rapporterade var en ökad aptit. Detta är absolut bra för bulking, men kan också göra det mycket svårt att dieta när du använder.

Några andra typiska problem med Equipoise är fet hud, aknebildning och gyno. Förutom dessa rapporterar användare också undertryckande av hormoner, såsom endogent testosteron. Så det är alltid tillrådligt för användarna att aldrig ta drogen ensam. Underlåtenhet att göra det kan leda till möjlighet till sexuell dysfunktion. Kör alltid testosteron som bas för varje cykel!

dosering av boldenone undecylenate (equipoise)

Normalt använder kroppsbyggare EQ i minst 12 veckor under en cykel, men om du siktar på kvalitetsvikt och styrka förstärkning, utöka användningen av läkemedlet upp till 16 veckor. Om du känner dig fuktig och kör en ännu längre cykel totalt sett är det bra att köra EQ ännu längre - cykler på 20 veckor är inte okända.

Om du är en läkemedelsprovad kroppsbyggare kommer EQ att vara ett av dina värsta alternativ för kemisk förbättring. Bortsett från det uppenbara faktumet att det är förbjudet av alla stora atletiska organisationer, kan EQ: s upptäckningsperiod pågå i upp till 5 månader efter avslutad användning, och är mycket lätt att upptäcka i blod- och urintest. Det är därför du vanligtvis inte hör rapporter om idrottare som dyker upp för EQ - de flesta vet bättre när det gäller att utforma ett protokoll som är tänkt att dra nytta av drogtest.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!