KATEGORIER
Andra Produkter
ED Piller
Efter Cykelterapi (PCT)
Fettförbrännare
Humant Tillväxthormon (HGH)
Injicerbara Steroider
Orala Steroider
Peptider
SARMs
Specialerbjudanden
Stimulantia
Orala Steroider
Turanabol, 10mg/tab (20 tab), Balkan Pharmaceuticals

Turanabol

10mg/tab (20 tab)
Balkan Pharmaceuticals
|
153,00 kr

Antal :   

klordhydrometyltestosteron (oral turinabol)

En vanligt förväxlad med Dianabol, men effekt-bieffekt tekniskt mer populär oral anabol steroid är Oral Turinabol. Populärt i årtionden bland sina användare, ger det användaren en extremt potent effekt, med minskade biverkningar jämfört med många andra orala anabola steroider. Allt du borde veta om detta ämne kan du hitta här:

allmän information om klordhydrometyltestosteron (oral turinabol)

Oral Turinabol är det tidigare officiella varumärket för den aktiva substansen klordhydrometyltestosteron. Oral Turinabol användes i DDR på 1960-talet för att stödja dopningsprogram för olika östliga kvartsidrottare fram till 1970- och 1980-talet som anabola steroider för muskelbyggande. Inom ramen för den statliga dopningen av DDR administrerades Oral Turinabol delvis till upp till 10 000 idrottare från alla discipliner utan deras kunskap. Detta tillämpningsområde och det faktum att Oral Turinabol inte längre var tillgängligt sedan avvecklingen av Jenapharm-produktionen på 1990-talet ledde till en kultur kring denna steroid, vilket slutligen resulterade i att några underjordiska laboratorier införde Oral Turinabol i sitt program. Eftersom det inte finns något officiellt godkänt läkemedel på marknaden som innehåller den anabola androgena steroiden klordhydrometyltestosteron, är den potentiella användaren beroende av produkter från underjordiska laboratorier.

effekter av klordhydrometyltestosteron (oral turinabol)

Den anabola androgena steroiden klordhydrometyltestosteron är strukturellt en steroid, som i sin struktur är en korsning mellan steroiderna Dianabol, dvs Methandienon och Clostebol, 4-Chlorotestosteron. Oral Turinabol har samma grundläggande struktur som Dianabol, som utvidgades med 4-klorgruppen Clostebol. Av denna anledning jämförs Oral Turinabol också ofta med Dianabol, men det finns också betydande skillnader i effekterna och biverkningarna av dessa två anabola androgena steroider, utöver likheterna mellan Oral Turinabol och Dianabol.

På grund av avsaknaden av omvandling till östrogen i Oral Turinabol och den lägre androgena effekten av Oral Turinabol jämfört med Dianabol, ger det inte så dramatiska ökningar i styrka och massa som Dianabol. Dess muskelbyggande effekt beskrivs av användare som någonstans mellan motsvarande effekter av oxandrolon och Dianabol. Den tillväxt som uppnås med Oral Turinabol är emellertid av mycket högre kvalitet än muskelmassa som uppnås med hjälp av Dianabol. På grund av frånvaron av östrogeninducerad vattenretention är muskelmassan byggd upp med hjälp av Oral Turinabol betydligt hårdare och mer bestämd än vad som är fallet efter en uppbyggnadsfas med Dianabol. På grund av dessa egenskaper används Oral Turinabol under uppbyggnadsfasen såväl som under dietfasen och konkurrensförberedelserna.

Förutom kroppsbyggare är Oral Turinabol också mycket populärt bland andra idrottsmän, eftersom klordhydrometyltestosteron avsevärt ökar styrka och prestanda, utan en överdriven vattenökning i vikt.

dosering av klordhydrometyltestosteron (oral turinabol)

Doserna som observerats i praktiken hos kroppsbyggare ligger i intervallet 20 till 40 mg per dag. Även kvinnliga kroppsbyggare använder Oral Turinabol ibland. Här börjar doserna i praktiken med 5 mg per dag, doser över 10 mg kan leda till betydande androgeninducerade maskuliniteter. Eftersom effekten av Oral Turinabol med 16 timmar är längre än hos Dianabol, tar de flesta användare Oral Turinabol två gånger om dagen.

biverkningar av klordhydrometyltestosteron (oral turinabol)

Oral Turinabol betraktas ofta också som en mildare och mer tolerabel form av Dianabol, eftersom den har färre biverkningar än Dianabol. Detta beror bland annat på att Oral Turinabol är mindre starkt androgen än Dianabol, vilket leder till mindre androgeninducerade biverkningar som fet hud, akne, aggression och främjande av en befintlig ärftlig håravfall. Vidare kan Oral Turinabol inte konverteras till östrogen av den bifogade 4-klorgruppen i kroppen som Dianabol med aromatasenzym. Således, när man använder Oral Turinabol, elimineras de östrogeninducerade biverkningarna såsom ökad vattenretention, hypertoni och gynekomasti, som ofta är associerade med intaget av Dianabol. Eftersom Oral Turinabol såväl som Dianabol är 17-alfa-alkylerad, har båda substanserna ungefär samma potential för leverskadande effekter.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Fler detaljerJag förstår!